Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δασκάλα «το έκανε» με τα αγόρια αλλά και με τα κορίτσια του σχολείου

Δασκάλα «το έκανε» με τα αγόρια αλλά και με τα κορίτσια του σχολείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το «έκανε» με σημαντικό αριθμό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών ενώ δούλευε σε σχολείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ ομολόγησε η 38χρονη εκπαιδευτικός, Έλεν Φίλιπς, η οποία εργαζόταν στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Σύμφωνα με την συμφωνία που έκανε με την ομολογία της σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τη μέγιστη ποινή που είναι τα ισόβια, η Φίλιπς ορισμένες φορές έκανε σεξ ταυτόχρονα με περισσότερα από ένα αγόρια.

Μεταξύ άλλων η 38χρονη εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι προσπάθησε να πείσει ένα 15χρονο αγόρι να φύγει κρυφά από το σπίτι του για να τη συναντήσει προκειμένου να το «κάνουν» στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Η Φίλιπς φέρεται να έστειλε στο ανήλικο αγόρι μηνύματα μέσω Facebook και όταν ο 15χρονος της είπε ότι δεν μπορεί να φύει τότε εκείνη του υποσχέθηκε αλκοόλ και στοματικό σεξ αν τα καταφέρει.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Φίλιπς έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει στο αγόρι δικαιολογίες που θα μπορούσε να πει στη μητέρα του για να φύγει κρυφά από το σπίτι του.

Εκτός από το Facebook η 38χρονη εκπαιδευτικός φέρεται να χρησιμοποιούσε πλατφόρμες όπως το Snapchat αλλά και γραπτά μηνύματα για να πείσει παιδιά να τη συναντήσουν προκειμένου να συνουσιαστούν.

Μητέρα ενός εκ των ανήλικων θυμάτων της 38χρονης είπε ότι ο γιος της περιέγραψε πώς «η Φίλιπς τους είχε φέρει αλκοόλ 3-4 φορές.

»Δεν το χωράει το μυαλό μου το τι έκανε αυτή η γυναίκα».

Η 38χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη τον Απρίλιο της περασμένης χρονιάς όταν δύο ανήλικοι κατήγγειλαν βιασμό από εκείνη σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις το διάστημα 6 Ιουλίου-15 Αυγούστου του 2022 όταν ήταν 16 ετών.

Η ανακοίνωση της ποινής της 38χρονης έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου με την ίδια να αντιμετωπίζει μια ποινή από 10 έτη έως ισόβια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr