ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία στήνει σκηνικό Ιμίων στην κυπριακή ΑΟΖ. Όπως τότε στα Ίμια χρησιμοποίησε την εφημερίδα Χουριέτ για την προβοκάτσια της, τώρα επιστράτευσε τα τηλεοπτικά κανάλια της στο πλαίσιο του πολεμικού κλίματος που προσπαθεί να δημιουργήσει στην Κύπρο και το Αιγαίο.
Συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών NTV και TRT επιβιβάστηκαν στη φρεγάτα Γκελίμπολου που συνοδεύει το ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός και παρουσίασαν ρεπορτάζ από τις έρευνες.
Στα ρεπορτάζ με σαφή πρόθεση πρόκλησης εντυπώσεων παρουσιάστηκαν οι οθόνες των ραντάρ που παρουσιάζουν τη Κύπρο και την ΑΟΖ στην οποία η Τουρκία διεκδικεί δικαιώματα προς όφελος δήθεν των Τουρκοκυπρίων.
Παρουσιάζονται επίσης τα οπλικά συστήματα του πλοίου με την επισήμανση ότι απαγορεύει σε κάθε σκάφος να προσεγγίσει το Μπαρμπαρός σε απόσταση τριών ναυτικών μιλίων από το σημείο που κάνει έρευνες.























































