ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κέντρο του Μπρίσμπεϊν, ο χώρος γύρω από το συνεδριακό κέντρο και τα ξενοδοχεία στα οποία θα καταλύσουν οι ηγέτες των 20 οικονομικά ισχυρότερων χωρών (G20) του πλανήτη και οι αποστολές τους, έχει μεταβληθεί σε πραγματικό φρούριο, ενώ αναμένεται να αναβαθμιστούν περισσότερο τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της Συνόδου από τις 13 έως και τις 17 Νοεμβρίου.
Την Τρίτη, στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιήθηκε άσκηση αντιτρομοκρατικής προετοιμασίας. Σύμφωνα με δημοσιογράφο της τοπικής εφημερίδας “Courier Mail”, πάνω από 50 κομάντος, που φορούσαν ειδικές αλεξίσφαιρες στολές και φέροντας αυτόματα όπλα, αποβιβάστηκαν από τέσσερα ελικόπτερα Black Hawk, κοντά στην προβλήτα του Eagle Street και δίπλα σε μεγάλα κτίρια και κατέλαβαν θέσεις μάχης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ειδικά κυάλια για τη νύχτα, άρχισαν να κατευθύνονται στα γύρω κτίρια, μέχρι αργά τη νύχτα που τελείωσε και η άσκηση στην οποία έλαβαν μέρος.
Την ίδια ημέρα, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι ‘Αμποτ, παραδέχθηκε ότι τα μέτρα ασφαλείας θα δυσκολέψουν τις μετακινήσεις και τον ρυθμό ζωής αρκετών εργαζόμενων και κατοίκων της πόλης και για τον λόγο αυτό ευχαρίστησε τους κατοίκους του Μπρίσμπεϊν για την κατανόηση και την υπομονή που θα επιδείξουν.























































