Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άσαντι διόρισε περιφερειάρχες αξιωματούχους των Υπηρεσιών Πληροφοριών

Ο Άσαντι διόρισε περιφερειάρχες αξιωματούχους των Υπηρεσιών Πληροφοριών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ διόρισε την Κυριακή δύο αξιωματικούς των υπηρεσιών πληροφοριών ως νέους κυβερνήτες στις περιφέρειες της Σουβέιντα και του Ριφ Ντιμάσκ στη νότια Συρία.

Ο Αλ Άσαντ εξέδωσε διάταγμα με το οποίο διόρισε τον Άχμαντ Ιμπρήμ Χαλίλ κυβερνήτη του Ριφ Ντιμάσκ και τον Ακράμ Αλί Μουχάμαντ ως κυβερνήτη της Σουβέιντα.

Οι νέοι κυβερνήτες κατέχουν στρατιωτική ιδιότητα, καθώς ο Άχμαντ Ιμπρήμ Χαλίλ ήταν επικεφαλής του Κλάδου Στρατιωτικής Ασφάλειας στην περιφέρεια της Ντέιρ αλ Ζουρ και ο Ακράμ Αλί Μουχάμαντ ήταν επικεφαλής του Τμήματος Κρατικής Ασφάλειας στην Ταρτούς και πρώτος αναπληρωτής διευθυντής του Γενικού Τμήματος Πληροφοριών.

Επιπλέον, ο Άσαντ διόρισε τον Μοατάζ Ταϊσίρ Κατάν κυβερνήτη της Ντέιρ αλ Ζουρ και τον Μάαν Σουμπχί Αμπούντ ως κυβερνήτη της Χάμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού

Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού – «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr