ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιχμάλωτοι Πολέμου, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αλλοι τέσσερις εκ των ομήρων της Χαμάς είναι νεκροί, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα 3/5 οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) που εξασφάλισαν νέα στοιχεία στη διάρκεια επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
Ύστερα από την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ο 79χρονος Χαΐμ Πέρι, ο 84χρονος Αμιράμ Κούπερ, ο 80χρονος Γιοράμ Μέτσγκερ και ο 51χρονος Ναντάβ Πόπλγουελ φέρονται να μεταφέρθηκαν στη Χαν Γιούνις, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή πριν από αρκετούς μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες του ισραηλινού στρατού.
Τον Δεκέμβριο, η Χαμάς είχε δώσει στη δημοσιότητα προπαγανδιστικό βίντεο των Πέρι, Κούπερ και Μέτσγκερ, οι οποίοι είχαν απαχθεί από το κιμπούτς Νιρ Οζ.
Τον Μάρτιο, η Χαμάς είχε ανακοινώσει πως σκοτώθηκαν εξαιτίας ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής.
Τον Μάιο, η Χαμάς είχε δημοσιοποιήσει επίσης βίντεο του Πόπλγουελ, αλλά ο ισραηλινός στρατός θεωρεί πως ο 51χρονος από το κιμπούτς Νιρίμ ήταν ήδη νεκρός τότε.
Συνολικά, οι IDF έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο 41 εκ των 120 αιχμαλώτων της Χαμάς που παρέμεναν στη Λωρίδα της Γάζας.






















































