ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλία: «Δολιοφθορά» στα τρένα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Γαλλία: «Δολιοφθορά» στα τρένα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ολυμπιακοί Αγώνες, Παρίσι, Τρένο,

Η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF, κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπέστη «μαζική επίθεση, εύρους ικανού να προκαλέσει παράλυση» του δικτύου τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, το οποίο «διαταράχθηκε σε μεγάλο βαθμό», μόλις μερικές ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου.

«Εκτρέπουμε ορισμένα τρένα σε κλασικές γραμμές, αλλά θα χρειαστεί να ακυρώσουμε μεγάλο αριθμό» δρομολογίων, σημειώνει η SNCF σε ανακοίνωσή της.

Η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων διευκρίνισε ότι «η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον όλο το σαββατοκύριακο, όσο γίνονται επισκευές».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Le Parisien έχουν επηρεαστεί τουλάχιστον 800.000 επιβάτες.

Τρεις διαδρομές τρένων υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία υπέστησαν βανδαλισμούς, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετέδωσε και το Reuters, επικαλούμενο ανακοίνωση της κρατικής εταιρείας σιδηροδρόμων, πράγμα το οποίο προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία, την ημέρα της επίσημης έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πηγή προσκείμενη στην υπόθεση αναφέρθηκε σε πράξεις «δολιοφθοράς».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Βρετανία: Σύγκρουση τρένων με τραυματίες κοντά στο Μπέντφορντ, στα βόρεια του Λονδίνου

Ο Τραμπ υπέγραψε με τον Πεζεσκιάν εκεχειρία 60 ημερών και το παρουσιάζουν ως δήθεν «ειρήνη»

Τραμπ από G7: «Κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν – Αν αποτύχει, επιστρέφουμε στους βομβαρδισμούς»

Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο – Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr