ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Ιράν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Όρεγκον, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Εθνοφρουρά του Όρεγκον ανακοίνωσε την Παρασκευή 9/8 ότι θα στείλει 230 Αμερικανούς στρατιώτες στη Μέση Ανατολή για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Πριν πάνε στη Συρία και το Ιράκ, οι στρατιώτες θα λάβουν εκπαίδευση στο Fort Sill της Οκλαχόμα για να ενισχύσουν τις ικανότητές τους στη λειτουργία πυραύλων, πυροβολικού και αμυντικών συστημάτων drone.
Η ανάπτυξη των αμερικανικών ενισχύσεων έρχεται σε μια περίοδο έντασης στην περιοχή, καθώς οι πολιτοφυλακές που υποστηρίζονται από το Ιράν ανανέωσαν τις επιθέσεις εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων και των αμερικανικών βάσεων στη Συρία και το Ιράκ.
Μόνο 2.500 Αμερικανοί στρατιώτες έχουν παραμείνει στο Ιράκ από το 2021, απλώς σε συμβουλευτικό ρόλο, ενώ υπάρχουν 900 στρατιώτες στη Συρία που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση του ISIS.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, οι Αμερικανοί στρατιώτες θα μεταβούν στο Ιράκ και τη Συρία για να υποστηρίξουν την επιχείρηση Inherent Resolve στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).
Η αποστολή τους είναι να συνεργαστούν με τοπικούς εταίρους για να «διασφαλίσουν τη διαρκή ήττα τρομοκρατικών στοιχείων» σε αυτήν την περιοχή, όπως δήλωσε το Στρατιωτικό Τμήμα του Όρεγκον.























































