ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία - Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι
Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» - Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία
Ο ελληνικοί Patriot παραμένουν στη Σ. Αραβία - Συνάντηση Μητσοτάκη και Πρίγκιπα Διαδόχου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Κατάρ θα επισκεφθεί το Ιράν τις ερχόμενες ημέρες, μετέδωσε την Πέμπτη 22/8 το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, Tasnim.
«Ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι προγραμματίζεται να διαβουλευθεί με Ιρανούς αξιωματούχους, περιλαμβανομένου του υπουργού Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί, για διμερή και σημαντικά περιφερειακά θέματα», ανέφερε το Tasnim.
Το Κατάρ μαζί με την Αίγυπτο και τις Ηνωμένες Πολιτείες ενεργούν ως μεσολαβητές προκειμένου να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός ώστε να τελειώσει ο δεκάμηνος πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και την παλαιστινιακή τζιχαντιστική οργάνωση Χαμάς στη Γάζα.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν έφυγε από το Κατάρ την Τρίτη 20/8 έπειτα από ένα ταξίδι στη Μέση Ανατολή για να προσθέσει την αίσθηση του επείγοντος στις προσπάθειες να επιτευχθεί συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα, με τη συμφωνία να παραμένει μέχρι στιγμής σε αοριστία.
Το Ιράν έχει υποσχεθεί να ανταποδώσει τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε στην Τεχεράνη στις 31 Ιουλίου, την ευθύνη για την οποία επέρριψε στο Ισραήλ.
Το Ισραήλ δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει ότι ήταν πίσω από τη δολοφονία.






















































