ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέκυψε στα τραύματά του ο Ισραηλινός στρατιώτης Αλμόγκ Σιλόνι (Almog Shiloni) τον οποίο μαχαίρωσε ισλαμιστής Παλαιστίνιος τρομοκράτης τη Δευτέρα το πρωί στο Τελ Αβίβ.
Η επίθεση σημειώθηκε έξω από ένα σιδηροδρομικό σταθμό του Τελ Αβίβ. Ο μαχαιροβγάλτης τρομοκράτης συνελήφθη έπειτα από ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία.
Ο Παλαιστίνιος ισλαμιστής ζούσε σε έναν καταυλισμό προσφύγων στη Ναμπλούς, στις βόρειες περιοχές της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, και είχε εισέλθει παράνομα στο Ισραήλ.
Το απόγευμα της Δευτέρας, ένας άλλος Παλαιστίνιος τρομοκράτης, έσφαξε μια 25χρονη κοπέλα που περίμενε σε στάση λεωφορείου και τραυμάτισε άλλους 2 ανθρώπους έξω από έναν εβραϊκό οικισμό Αλόν Σβουτ στη Δυτική Όχθη.























































