ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσαν την Τρίτη 31/12 την εκτέλεση αεροπορικών επιθέσεων κατά στόχων του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) εντός της συριακής επικράτειας.
Ο Γάλλος Υπουργός Ένοπλων Δυνάμεων, Σεπαστιέν Λεκέρνου, δήλωσε ότι οι επιθέσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου, αποτελούν μέρος των συνεχών προσπαθειών να εντοπιστούν μέλη της τρομοκρατικής ομάδας και να ενισχυθεί η ασφάλεια στην περιοχή.
Τόνισε ότι οι γαλλικές δυνάμεις συνεργάζονται στενά με διεθνείς εταίρους για να διασφαλίσουν την αποδόμηση των τρομοκρατικών δικτύων που συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια.
Ο Λεκέρνου δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους συγκεκριμένους στόχους ή τα αποτελέσματα της επιχείρησης.























































