ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών, που εργαζόταν ως ψυχολόγος σε ένα ίδρυμα ατόμων με διανοητική αναπηρία, τέθηκε υπό κράτηση στο Βέλγιο έπειτα από μια σειρά βιασμών σε αυτό το κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται στην κοινότητα Αντερλί, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη 02/01/25 από δικαστική πηγή.
Ο ύποπτος κατηγορείται για «περισσότερους από δέκα» βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις που φέρεται ότι διέπραξε από τον Ιούλιο του 2022 μέχρι τον Οκτώβριο του 2024.
Τα θύματά του ήταν ενήλικοι που φιλοξενούνται στο κέντρο αυτό, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Σαντρίν Βερόν, της Εισαγγελίας του Σαρλερουά.
Ο συλληφθείς, που αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία.
Φέρεται να υπέβαλε πλαστό πτυχίο ψυχολόγου, με σκοπό να προσληφθεί σε αυτό το κέντρο ημερήσιας φροντίδας.
Ο 47χρονος κρατείται από τον Δεκέμβριο, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ένα από τα θύματά του.























































