Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κόστος ανοικοδόμησης της Γάζας θα ξεπεράσει τα 53 δισ. δολάρια, εκτιμά ο ΟΗΕ

Το κόστος ανοικοδόμησης της Γάζας θα ξεπεράσει τα 53 δισ. δολάρια, εκτιμά ο ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πάνω από 53 δισεκατομμύρια δολάρια θα απαιτηθούν για την ανοικοδόμηση της Γάζας και τον τερματισμό της «ανθρωπιστικής καταστροφής» που πλήττει την περιοχή μετά από περίπου 15 μήνες πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, συμπεριλαμβανομένων 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τα πρώτα τρία χρόνια, σύμφωνα με εκτίμηση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 11/2.

«Αν και δεν ήταν δυνατόν, υπό τις παρούσες συνθήκες, να εκτιμηθούν πλήρως όλες οι ανάγκες που θα απαιτηθούν στη Γάζα, η προσωρινή αξιολόγηση παρέχει μια πρώτη ένδειξη για το τεράστιο εύρος των αναγκών ανάκαμψης και ανοικοδόμησης στη Λωρίδα της Γάζας», αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, σε έκθεσή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε το Ιράν: «Οποιαδήποτε ενέργεια κατά του Ισραήλ θα λάβει πολύ αυστηρή απάντηση»

Οι συναντήσεις στην Ιερουσαλήμ – Διπλωματικός πυρετός

Νετανιάχου: Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος «είμαστε προσηλωμένοι και ικανοί να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr