ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δυνάμεις της Μεραρχίας 36 επέστρεψαν στη δράση στη Λωρίδα της Γάζας και ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις τους στον διάδρομο Μοράγκ, όπου δυνάμεις των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) επιχειρούν για πρώτη φορά, παράλληλα με τις επιχειρήσεις των IDF σε άλλες περιοχές της Λωρίδας και εκτός αυτής.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι δυνάμεις της Μεραρχίας επιχειρούν στην περιοχή της Ράφα για τον εντοπισμό και την καταστροφή τρομοκρατικών υποδομών που έχουν απομείνει στην περιοχή.
Μέχρι στιγμής, οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν εντοπίσει μέσα μάχης και έχουν εξουδετερώσει δεκάδες τρομοκράτες με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του συνόλου πυρός της Μεραρχίας.
Οι δυνάμεις των IDF συνεχίζουν να επιχειρούν εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας για την προστασία των πολιτών του κράτους του Ισραήλ.
תיעוד מהפעילות הראשונה של כוחות צה״ל במסדרון מורג: כוחות אוגדה 36 חוזרים לפעול ברצועת עזה
כוחות אוגדה 36 חזרו לפעול ברצועת עזה והחלו את פעילותם במסדרון מורג בו כוחות צה״ל פועלים לראשונה, זאת במקביל לפעילות צה״ל בזירות נוספות ברצועה ומחוצה לה.
במסגרת הפעילות כוחות האוגדה פועלים… pic.twitter.com/XjNKtB1Tym
— צבא ההגנה לישראל (@idfonline) April 5, 2025























































