ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιχμάλωτοι Πολέμου, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάρκο Ρούμπιο, Ουκρανία, Ρωσία, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της «Γλυκιάς Συμμορίας»
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουκρανία και η Ρωσία θα πραγματοποιήσουν ανταλλαγή αιχμαλώτων, 246 από κάθε πλευρά, με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Το Σάββατο, 19 Απριλίου, η Ρωσία και η Ουκρανία θα προχωρήσουν σε νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων.
Πηγή του Sky News ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της ανταλλαγής θα ανταλλαγούν περίπου 500 Ρώσοι και Ουκρανοί αιχμάλωτοι, καθώς και 46 τραυματισμένοι στρατιώτες.
Στην ανταλλαγή θα συμμετάσχουν 246 κρατούμενοι από κάθε πλευρά, όπως ανέφερε η πηγή.
Ο συνολικός αριθμός των αιχμαλώτων που έχουν ανταλλαγεί με τη μεσολάβηση των ΗΑΕ ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 3.233 άτομα.
Η ανταλλαγή συμφωνήθηκε μετά την προειδοποίηση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, ότι οι ΗΠΑ θα σταματήσουν τις προσπάθειες για σύναψη ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας εντός ορισμένων ημερών, εάν δεν υπάρξουν σαφή σημάδια ότι μπορεί να επιτευχθεί εκεχειρία.























































