Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) εξαπέλυσαν μαζικό κύμα επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) εξαπέλυσαν μαζικό κύμα επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αραβικά Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένας από τους στόχους της επιχείρησης ήταν η καταστροφή μπουλντόζων και βαρέως εξοπλισμού που παρέμεινε στη Γάζα, από το Χαν Γιουνίς έως την Τζαμπαλίγια.

Αραβικά δίκτυα μετέδωσαβ τη νύχτα της Δευτέρας 21/04 (μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης 22/04) ότι οι δυνάμεις των IDF εξαπέλυσαν ένα μεγάλο κύμα επιθέσεων από το βορρά έως το νότο της Λωρίδας της Γάζας.

Σύμφωνα με τις αναφορές, υπάρχουν θύματα ως αποτέλεσμα των επιθέσεων.

Ο κύριος σκοπός των επιθέσεων ήταν η καταστροφή των μπουλντόζων και του βαρέως εξοπλισμού που παρέμεινε στη Γάζα, από το Χαν Γιουνίς έως την Τζαμπαλίγια και την οδό Αλ-Ταλίνι.

«Η Πολιτική Άμυνα αδυνατεί να διασώσει τους τραυματίες από τα συντρίμμια, και οι δήμοι στερούνται εξοπλισμού, επειδή η κατοχή σκοτώνει ανθρώπους και καταστρέφει τα οχήματα διάσωσής τους», ανέφεραν τα δίκτυα.

Αναφέρθηκε επίσης ότι οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν από αέρος την περιοχή Αλ-Κατίμπα στο Χαν Γιουνίς, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, και ως αποτέλεσμα της επίθεσης ξέσπασε πυρκαγιά εκεί.

Επιπλέον, υπήρξαν αναφορές για τρίτο αεροπορικό πλήγμα που στόχευσε την οδό Αλ-Ταλίνι στο κέντρο της πόλης της Γάζας, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμβάλει στην ανοικοδόμηση της Γάζας και στηρίζει την Παλαιστινιακή Αρχή

Συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο Αμπάς στη Ραμάλα – «Βαθιά ιστορική φιλία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr