Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσαρλς Μάνσον παντρεύεται μια 26χρονη στη φυλακή

Ο Τσαρλς Μάνσον παντρεύεται μια 26χρονη στη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο διαβόητος κατά συρροήν δολοφόνος, Τσαρλς Μάνσον, πρόκειται να παντρευτεί στη φυλακή μια νεαρή γυναίκα. Ο Τσαρλς Μάνσον βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακές της Καλιφόρνια, για πάνω από σαράντα χρόνια, αφού καταδικάστηκε σε ισόβια ύσετρα από μια σειρά φόνων, μεταξύ των οποίων και της Σάρον Τέιτ. Η Σάρον Τέιτ ήταν σύζυγος του σκηνοθέτη, Ρομάν Πολάνσκι, και στον 9ο μήνα της εγκυνοσύνης της τότε.

Εκπρόσωπος της διοίκησης των φυλακών στην Καλιφόρνια δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο Μάνσον «έλαβε άδεια για να παντρευτεί», προσθέτοντας ότι η ημερομηνία της τελετής δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ο Μάνσον που σήμερα είναι 80 ετών κρατείται στις φυλακές Corcoran, 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, και έκανε αίτηση για άδεια γάμου στις 7 Νοεμβρίου με την μελλοντική σύζυγό του να είναι η 26χρονη, Άφτον Ελάιν Μπάρτον.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε τη «φιλοσοφία» του Μάνσον, όταν ήταν έφηβη και μετακόμισε πριν από εννέα χρόνια στην Καλιφόρνια, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον διαβόητο δολοφόνο. Η νεαρή γυναίκα, που τώρα αποκαλείται “Star”, ανέφερε τον περασμένο Αύγουστο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ότι ήδη θεωρεί τον εαυτό της σύζυγο του Μάνσον. «Είμαι απόλυτα μαζί του και ο ίδιος είναι απόλυτα μαζί μου. Γεννήθηκα για αυτόν» είχε πει τότε στο αμερικανικό δίκτυο.

Ο Τσάρλς Μάνσον ο οποίος έχει ήδη παντρευτεί δύο φορές, καταδικάστηκε σε θάνατο τον Αύγουστο του 1969 για τις δολοφονίες 7 ανθρώπων. Η ποινή του μετατράπηκε αργότερα σε ισόβια κάθειρξη εξ αιτίας της κατάργησης της θανατικής ποινής στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γάζα: Σχεδόν 360.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα μετά την ισραηλινή εντολή εκκένωσης

Στο Ισραήλ ο αρχηγός της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ

Μπάιντεν: Εφικτή «ακόμα και αύριο» η εκεχειρία στη Γάζα αν η Χαμάς απελευθερώσει ομήρους

Ουκρανία: Νέα συστήματα HIMARS στέλνει η Γερμανία

Τραμπ για Μπάιντεν: «Ο Τζο ο αχρείος παίρνει το μέρος των τρομοκρατών» της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr