ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με σκληρό και προκλητικό τόνο, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Ναΐμ Κασέμ, ξεκαθάρισε την Παρασκευή 18/07 ότι η οργάνωση δεν πρόκειται να αφοπλιστεί, απορρίπτοντας κάθε σκέψη για παράδοση των όπλων της στον λιβανικό στρατό.
Σε τηλεοπτική ομιλία την Παρασκευή, ο Κασέμ τόνισε ότι η Χεζμπολάχ δεν θα παραδώσει τα όπλα της «στο Ισραήλ» και θα παραμείνει οπλισμένη όσο το Ισραήλ αποτελεί απειλή, όπως μετέδωσε το Kann News.
Ο Κασέμ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών, κατηγορώντας τους, μαζί με το «ISIS», ότι ελέγχουν τον Λίβανο.
Υπογράμμισε ότι η Χεζμπολά είναι διατεθειμένη να θυσιαστεί για την εθνική τιμή και την ανεξαρτησία του Λιβάνου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «όσο έχουμε ακόμα πνοή».
Παράλληλα, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ περιγέλασε τις αμερικανικές πιέσεις για αφοπλισμό της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ απαιτούν από τη Χεζμπολάχ να παραδώσει τα όπλα της, ενώ το Ισραήλ διατηρεί το δικαίωμα να μην τηρήσει τις δεσμεύσεις του, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αποχώρηση από τα στρατηγικά φυλάκια που κατέχει σε λιβανικό έδαφος για να παρακολουθεί τις κινήσεις της οργάνωσης.
Η στάση του Κασέμ υποδηλώνει ότι η Χεζμπολάχ παραμένει σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο, εντείνοντας τις ανησυχίες για κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή.























































