ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέταρτο πολυώροφο κτίριο στη Γάζα πλήττεται από τις IDF σε ισάριθμες ημέρες

Τέταρτο πολυώροφο κτίριο στη Γάζα πλήττεται από τις IDF σε ισάριθμες ημέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι τρομοκράτες/τζιχαντιστές που ευθύνονται για την εγκατάσταση μέσων συλλογής πληροφοριών και εκρηκτικών μηχανισμών δραστηριοποιούνταν στην περιοχή κοντά στο κτίριο και το χρησιμοποιούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου για να σχεδιάσουν και να προωθήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων των IDF.

Τη Δευτέρα 08/09 οι IDF έπληξαν ένα πολυώροφο κτίριο που χρησιμοποιούσε η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στην περιοχή της πόλης της Γάζας, αποτελώντας την τέταρτη τέτοια επίθεση σε πολυώροφο κτίριο στην πόλη μέσα σε ισάριθμες ημέρες.

Μέλη της Χαμάς τοποθέτησαν μέσα συλλογής πληροφοριών, εκρηκτικούς μηχανισμούς και εγκατέστησαν παρατηρητήρια.

Οι τρομοκράτες που ευθύνονται για την εγκατάσταση των μέσων συλλογής πληροφοριών και των εκρηκτικών μηχανισμών δραστηριοποιούνταν στην περιοχή κοντά στο κτίριο και το χρησιμοποιούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου για να σχεδιάσουν και να προωθήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων των IDF.

Πριν από την επίθεση, λήφθηκαν μέτρα για την ελαχιστοποίηση της βλάβης σε αμάχους, συμπεριλαμβανομένων προειδοποιήσεων προς τον πληθυσμό, της χρήσης ντρόουν εναέριας επιτήρησης και πρόσθετων πληροφοριών.

Οι IDF δήλωσαν: «Οι τρομοκρατικές οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας παραβιάζουν συστηματικά το διεθνές δίκαιο, εκμεταλλευόμενες με βάρβαρο τρόπο τις πολιτικές υποδομές και τον πληθυσμό της Γάζας ως ανθρώπινες ασπίδες για τις τρομοκρατικές τους δραστηριότητες».

«Οι IDF θα συνεχίσουν να επιχειρούν εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων», ανέφερε ο στρατός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) διέψευσαν «μυστική επίσκεψη» Νετανιάχου ή ισραηλινής στρατιωτικής αντιπροσωπείας

Ο Τραμπ στην Κίνα για μια σύνοδο κορυφής με τον Σι Τζινπίνγκ – Τι θα συζητήσουν

WSJ: Μυστικές επισκέψεις του αρχηγού της Μοσάντ στα Εμιράτα (ΗΑΕ) κατά τον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν

Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr