Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σαουδική Αραβία καταδικάζει την «εγκληματική» ισραηλινή επίθεση σε έδαφος του Κατάρ

Η Σαουδική Αραβία καταδικάζει την «εγκληματική» ισραηλινή επίθεση σε έδαφος του Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο de facto ηγέτης της Σαουδικής Αραβίας, Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Ταμίμ Αλ Θάνι, για να καταδικάσει την ισραηλινή επίθεση εναντίον ηγετών της Χαμάς στη Ντόχα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.

Ο διάδοχος εξέφρασε την «πλήρη υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας προς την αδελφή χώρα του Κατάρ και την καταδίκη της για την κατάφωρη ισραηλινή επίθεση εναντίον της αδελφής χώρας του Κατάρ, η οποία αποτελεί εγκληματική πράξη και κατάφωρη παραβίαση των διεθνών νόμων και κανόνων», όπως δήλωσε το Υπουργείο Εξωτερικών του βασιλείου.

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε επίσης ότι «διαθέτει όλες τις δυνατότητές της» για να υποστηρίξει το Κατάρ «και τα μέτρα που λαμβάνει για την προστασία της ασφάλειάς του και τη διαφύλαξη της κυριαρχίας του».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τέμενος στο Ισλαμαμπάντ – Τουλάχιστον 31 νεκροί

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr