ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Νεκρός ο ακτιβιστής οπαδός του Τραμπ που πυροβολήθηκε στη Γιούτα

ΗΠΑ: Νεκρός ο ακτιβιστής οπαδός του Τραμπ που πυροβολήθηκε στη Γιούτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκρός είναι ο ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο πυροβόλησαν την Τετάρτη 10/09 σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα.

Ο 31χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ «Turning Point USA» έκανε μια παρουσίαση όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί και διαπιστώθηκε αρχικά ότι ο Κερκ είχε τραυματιστεί στον λαιμό.

Ο Τσάρλι Κερκ απομακρύνθηκε από άνδρες της Ασφάλειας και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε ζητήσει νωρίτερα να προσευχηθούν όλοι για τον Κερκ, επιβεβαίωσε πως έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, σημειώνοντας ότι ήταν ένας θρύλος.

«Κανείς δεν καταλάβαινε ή δεν είχε την καρδιά των νέων στις ΗΠΑ καλύτερα από τον Τσάρλι.

»Αγαπήθηκε και θαυμάστηκε από όλους, ειδικά από εμένα, και τώρα, δεν είναι πια μαζί μας.

»Η Μελάνια και εγώ εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην όμορφη σύζυγό του Έρικα και στην οικογένειά του. Τσάρλι, σε αγαπάμε!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: Οι IRGC απειλούν με «βαριά επίθεση» εναντίον αμερικανικής βάσης

Το Ιράν εξετάζει την αμερικανική πρόταση, προειδοποιώντας παράλληλα πως οι επιθέσεις στα Στενά «δεν μπορούν να αγνοηθούν»

Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών

Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις σε εταιρείες κινεζικών συμφερόντων για το πρόγραμμα drones του Ιράν

Τραμπ: Εκεχειρία μέχρι τη Δευτέρα 11/05 στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και ανταλλαγή 2.000 κρατουμένων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr