Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισραήλ σκότωσε τζιχαντιστές που συμμετείχαν στην επιδρομή της 7ης Οκτωβρίου

Το Ισραήλ σκότωσε τζιχαντιστές που συμμετείχαν στην επιδρομή της 7ης Οκτωβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκτεταμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα με στόχο τη Χαμάς ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, με απολογισμό που, σύμφωνα με τις Αρχές, ξεπερνά τους 20 νεκρούς τζιχαντιστές.

Όπως αναφέρει το ισραηλινό 282ο Σύνταγμα Πυροβολικού, οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τρομοκρατών, πολλοί εκ των οποίων συμμετείχαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Μεταξύ των νεκρών που εισέβαλαν στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2023, περιλαμβάνεται ο Γιουσέφ Τζουμάα, διοικητής πυρήνα τρομοκρατών που επιτέθηκε στο κιμπούτς Αλουμίμ.

Ο Τζουμάα κατηγορείται επίσης για επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και των στρατευμάτων του Ισραηλινού Στρατού (IDF) στη Γάζα, κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ο ισραηλινός στρατός δημοσιοποίησε τα ονόματα και άλλων στελεχών που σκοτώθηκαν στις πρόσφατες επιχειρήσεις.

Πρόκειται για τον Σαμίρ Λάκτα, διοικητή της δύναμης Νουχμπά, τον Ισά Αμπάς, διοικητή λόχου στο Τάγμα Ζεϊτούν της Χαμάς, καθώς και τους Ισμαήλ Άντουαν, Αχμέντ Άντουαν και Μοχάμεντ Άντουαν, μέλη όλοι του Τάγματος Μπέιτ Χανούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ

Ο Χακάν Φιντάν λέει ότι το Ισραήλ επιδιώκει «πολυεθνική θρησκευτική σύγκρουση»

Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο

Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)

Οι IDF εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουν τα πλήγματα στο σύνολο σχεδόν της πολεμικής βιομηχανίας του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr