Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενισχύεται η ανησυχία του Κάμερον

Ενισχύεται η ανησυχία του Κάμερον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την απειλή που εγείρει το αντι-ευρωπαϊκό UKIP στους Συντηρητικούς του Κάμερον στις εκλογές του Μαΐου έδειξε η ενδιάμεση κάλπη στο Ρότσεστερ: Ο υποψήφιος του UKIP επικράτησε με άνεση έναντι του υποψηφίου των Τόρις, διασφαλίζοντας στο κόμμα δεύτερη έδρα στο Λονδίνο.

Ο Μαρκ Ρέκλες, ο υποψήφιος του UKIP, υπήρξε βουλευτής των Τόρις μέχρι τον Σεπτέμβριο που αποστάτησε από το συντηρητικό κόμμα. Συγκέντρωσε 16.867 ψήφους, ποσοστό λίγο υψηλότερο του 42% στην περιφέρεια Ρότσεστερ και Στρουντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Ο υποψήφιος των Συντηρητικών ήρθε δεύτερος με 13.947 ψήφους, ενώ εκείνος των Εργατικών τρίτος με 6.713. Η συμμετοχή ανήλθε στο 50,67%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανουάρ Ελ Ανουνί: Η Κάγια Κάλας κάλεσε τους ΥΠΕΞ της ΕΕ στο Μόναχο – Σε «πανικό» οι «φιλελέδες» των Βρυξελλών;

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε να συναντήσει τον Τραμπ

Τραμπ για πρίγκιπα Χάρι: «Θα τον αφήσω ήσυχο. Έχει αρκετά προβλήματα με τη γυναίκα του. Είναι απαίσια»

Μαζλούμ Άμπντι: Οι Κούρδοι (SDF) δεν θέλουν απόσχιση από τη Συρία – Θέλουν αποκεντρωμένο κοσμικό και δημοκρατικό κράτος

Σεισμός: Στη Σαντορίνη αδειάζουν τις πισίνες – Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 03/02/25 σε Σαντορίνη, Ανάφη, Ίο και Αμοργό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr