ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ντόναλντ Τραμπ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πρόσφυγες,


















































Πέθανε ο Κούρδος ηγέτης Σαλίχ Μουσλίμ - Οτσαλάν: «Ο Σαλίχ Μουσλίμ είναι πλέον αθάνατος»
Κατάρριψη αμερικανικού αεροσκάφους ανεφοδιασμού στο Ιράκ, ενώ το Ιράν «κηρύσσει τον πόλεμο» στην παγκόσμια ναυσιπλοΐα
Το Ισραήλ επιτίθεται στη Χεζμπολάχ με πολλές μεραρχίες - Οι ισλαμιστές απλήρωτοι και δίχως ηθικό
Εντοπίστηκε η χαμένη πόλη του Μ. Αλεξάνδρου στο Ιράκ μετά από σχεδόν 2.000 χρόνια (βίντεο)
Χέγκσεθ: Ο Μοτζτάμπα είναι τραυματίας, πιθανότατα παραμορφωμένος - Σήμερα τα πιο εντατικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια σκληρή προειδοποίηση για το θέμα του μεταναστευτικού προς τις ευρωπαϊκές χώρες επεφύλασσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της ΓΣ του ΟΗΕ.
«Ήρθε η ώρα να τερματιστεί το αποτυχημένο πείραμα των ανοιχτών συνόρων», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος προσθέτοντας «οι χώρες σας πάνε κατά διαβόλου».
Προς επίρρωση των επιχειρημάτων του μάλιστα παρέθεσε μερικά στατιστικά στοιχεία για τα ποσοστά των αλλοδαπών εγκλείστων στις φυλακές διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών:
«Το 50% των κρατουμένων στις γερμανικές φυλακές είναι αλλοδαποί, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην Αυστρία είναι 53%, στην Ελλάδα 54% και στην “όμορφη Ελβετία” 72%», είπε ο Τραμπ.
Ο Τραμπ χαρακτήρισε την παράνομη μετανάστευση ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη χώρα του και για άλλες χώρες.
«Τώρα (σ.σ. μετά τη λήψη μέτρων στις ΗΠΑ) κανένας δεν τολμά να διασχίσει τα σύνορα» επεσήμανε και κατηγόρησε τον ΟΗΕ ότι δεν σταμάτησε τη ροή των μεταναστών.
Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι πλέον «η παράνομη μετανάστευση στις ΗΠΑ έχει μηδενιστεί», λέγοντας πως πριν από λίγα χρόνια οι ΗΠΑ είχαν γελοιοποιηθεί διεθνώς.
«Σήμερα χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μέσα για να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας», ανέφερε.
«Εμείς επιβεβαιώνουμε ότι η Αμερική ανήκει στους Αμερικάνους. Ενθαρρύνω κάθε χώρα να φυλά τα σύνορά της» επεσήμανε.
Ο Τραμπ εξαπέλυσε νέα επίθεση στον δήμαρχο του Λονδίνου. Τόνισε, δε, πως οι χώρες πρέπει να διαφυλάξουν τα σύνορα και τον εθνικό τους χαρακτήρα.























































