ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δαμασκός: Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν το Εθνικό Μουσικό Ινστιτούτο επειδή θεωρούν τη μουσική «μια βδελυγμία του έργου του διαβόλου»

Δαμασκός: Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν το Εθνικό Μουσικό Ινστιτούτο επειδή θεωρούν τη μουσική «μια βδελυγμία του έργου του διαβόλου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Δαμασκός φέρεται να βρίσκεται στο έλεος των νεο-οθωμανών τζιχαντιστών της HTS (Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ), με τα πρώτα σημάδια της τυραννικής κυριαρχίας τους πλέον να γίνονται αισθητά.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Μουσικό Ινστιτούτο, που στεγάζεται εντός του κτιρίου του Λυκείου Τζαουντάτ αλ-Χασέμι (Jawdat al-Hashemi), υπέστη πράξη βανδαλισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής 03/10 προς Σάββατο 04/10, με όλα τα μουσικά όργανα να καταστρέφονται ολοσχερώς.

Ο βανδαλισμός φαίνεται να βασίστηκε σε θρησκευτικό διάταγμα (φετφάς) που εξέδωσε ο τοπικός σεΐχης, ο οποίος είχε αναλάβει την ανακαίνιση του κτιρίου.

Στο διάταγμα αυτό, ο σεΐχης χαρακτήριζε τη μουσική ως «μια βδελυγμία του έργου του διαβόλου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λίβανος και Συρία για την ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Αυξανόμενη ανησυχία στο Ισραήλ για τα σχέδια ανασυγκρότησης του συριακού στρατού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr