Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Χαμάς κήρυξε το τέλος του πολέμου – Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ

Η Χαμάς κήρυξε το τέλος του πολέμου – Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Χαμάς Χαλίλ Αλ- Χάγια, κήρυξε το τέλος του πολέμου.

Σε μήνυμά του, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, ανέφερε ότι η συμφωνία προβλέπει το άνοιγμα του περάσματος της Ράφα προς και τις δύο κατευθύνσεις.

Η Χαμάς έλαβε εγγυήσεις από τους διαμεσολαβητές οι οποίοι «επιβεβαίωσαν ότι ο πόλεμος τελείωσε οριστικά».

Ακόμα, σημείωσε ότι το Ισραήλ θα αποφυλακίσει όλες τις Παλαιστίνιες γυναίκες και τα παιδιά που κρατούνται.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι η κρίσιμη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ, για την έγκριση της συμφωνίας που επετεύχθη με τη Χαμάς, για την κατάπαυση πυρός στη Γάζα και την ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων. Προηγήθηκε η σύγκληση του συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ.

Η έγκριση της συμφωνίας από την κυβέρνηση του Ισραήλ είναι απαραίτητο βήμα, προκειμένου να προχωρήσει η εφαρμογή της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ

Λευκός Οίκος: Θα πλήξουμε ακόμη πιο σκληρά το Ιράν εάν δεν αποδεχτεί την ήττα του

«Σε πλήρη ισχύ»: Ο Νετανιάχου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τερματισμού του πολέμου

Σάρεν Χάσκελ Υφ. Εξωτερικών Ισραήλ για 25η Μαρτίου: «Η Ελλάδα, ως λίκνο της δημοκρατίας, συνεχίζει να εμπνέει έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο»

Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr