ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ξεχάστε το βουνό, λέει ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού Ναυτικού: Το απόθεμα της «Ημέρας της Κρίσης» του Ιράν έχει ήδη
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
Τραμπ: Θα πλήξουμε σύντομα το «πυρηνικό οχυρό» της Τεχεράνης στο όρος Πίκαξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Winnie The Pooh βρήκε τον μπελά του στην Πολωνία, όταν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Τούσζιν αποφάσισε να τον απαγορεύσει σε παιδική χαρά, λόγω της «αμφίβολης σεξουαλικότητάς του» και της «ακατάλληλης» ενδυμασίας του.
Το θέμα έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο καθώς υπήρξαν αντιδράσεις για το ομοίωμα του Winnie The Pooh στην παιδική χαρά.
Οι «πολέμιοι» του Winnie υποστήριξαν ότι το παγκοσμίως γνωστό αρκουδάκι, που αγαπούν πολλά παιδιά, αλλά και μεγάλοι, είναι ακατάλληλο για τα παιδιά, καθώς δεν έχει γεννητικά όργανα και είναι γυμνό από την μέση και κάτω! Μάλιστα, η δημοτική σύμβουλος, Χάνα Τζαχίμσκα (Hanna Jachimska), υποστήριξε πως ο δημιουργός του Winnie, ο Άλαν Αλεξάντερ Μιλν (Alan Alexander Milne), «του έκοψε το μόριο με ξυράφι επειδή είχε προβλήματα ταυτότητας».
Τελικά, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να ξηλώσει τον Winnie και στη θέση του να μπει ο Μις Ουσζάτεκ, ένα αρκουδάκι πασίγνωστο στην Πολωνία.
Αυτό το καρτούν είναι ντυμένο από το κεφάλι έως τα νύχια, σε αντίθεση με τον Winnie The Pooh που φορά μόνο μια μπλούζα!























































