Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έβγαλαν τον Winnie από παιδική χαρά γιατί είναι ερμαφρόδιτος

Έβγαλαν τον Winnie από παιδική χαρά γιατί είναι ερμαφρόδιτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Winnie The Pooh βρήκε τον μπελά του στην Πολωνία, όταν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Τούσζιν αποφάσισε να τον απαγορεύσει σε παιδική χαρά, λόγω της «αμφίβολης σεξουαλικότητάς του» και της «ακατάλληλης» ενδυμασίας του.

Tuszyn in poland

Το θέμα έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο καθώς υπήρξαν αντιδράσεις για το ομοίωμα του Winnie The Pooh στην παιδική χαρά.

Οι «πολέμιοι» του Winnie υποστήριξαν ότι το παγκοσμίως γνωστό αρκουδάκι, που αγαπούν πολλά παιδιά, αλλά και μεγάλοι, είναι ακατάλληλο για τα παιδιά, καθώς δεν έχει γεννητικά όργανα και είναι γυμνό από την μέση και κάτω! Μάλιστα, η δημοτική σύμβουλος, Χάνα Τζαχίμσκα (Hanna Jachimska), υποστήριξε πως ο δημιουργός του Winnie, ο Άλαν Αλεξάντερ Μιλν (Alan Alexander Milne), «του έκοψε το μόριο με ξυράφι επειδή είχε προβλήματα ταυτότητας».

Τελικά, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να ξηλώσει τον Winnie και στη θέση του να μπει ο Μις Ουσζάτεκ, ένα αρκουδάκι πασίγνωστο στην Πολωνία.

Αυτό το καρτούν είναι ντυμένο από το κεφάλι έως τα νύχια, σε αντίθεση με τον Winnie The Pooh που φορά μόνο μια μπλούζα!

mis-uszatek

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Economist: Όταν τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ξεκινά ο «εμφύλιος» της Ευρώπης

Άνγκελα Μέρκελ: Φταίμε όλοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Άνγκελα Μέρκελ: Ευθύνες στις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία για την διακοπή των συνομιλιών με τον Πούτιν

Πολωνία: Ρωσικά μαχητικά παραβίασαν ζώνη ασφαλείας πλατφόρμας γεώτρησης στη Βαλτική Θάλασσα

Αρχηγός στρατού ξηράς Γερμανίας: Αχίλλειος πτέρνα μας η αναχαίτιση drones

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr