Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δήμαρχος του Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας, επικρίνει δριμύτατα τον Τραμπ για τη σύλληψη Μαδούρο – «Επικίνδυνη» η επιχείρηση

Η Δήμαρχος του Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας, επικρίνει δριμύτατα τον Τραμπ για τη σύλληψη Μαδούρο – «Επικίνδυνη» η επιχείρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Δήμαρχος του Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Τραμπ το βράδυ του Σαββάτου 03/01, χαρακτηρίζοντας ως «ριψοκίνδυνη απόφαση» την αποστολή των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που οδήγησε στη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του.

«Η επικίνδυνη απόφαση της κυβέρνησης να πλήξει τη Βενεζουέλα για την απομάκρυνση του Νικολάς Μαδούρο ενέχει τον κίνδυνο πρόκλησης χάους και βίας, εμπλέκοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια σύγκρουση την οποία ο αμερικανικός λαός δεν ζήτησε», έγραψε στην πλατφόρμα «X» η Μπας, στέλεχος των Δημοκρατικών.

Η ίδια πρόσθεσε: «Το Λος Άντζελες θα συνεχίσει να τάσσεται υπέρ της ειρήνης, της δημοκρατίας και της διπλωματίας».

Ο Μαδούρο και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν αργά το Σάββατο στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν.

Η μεταφορά τους έγινε με ελικόπτερο από τα κεντρικά γραφεία της DEA στο Μανχάταν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου από τις ομοσπονδιακές Αρχές.

Νωρίτερα το Σάββατο, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «πρόκειται να διοικήσουν» τη Βενεζουέλα μέχρι να καταστεί εφικτή μια μετάβαση, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε ως ασφαλή, ορθή και συνετή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Είμαστε έτοιμοι»: Ο Λαριτζανί αψηφά τις προειδοποιήσεις για την υπεροχή ΗΠΑ-Ισραήλ

Η Παρασκευή 27/02 είναι η μέρα-κλειδί: Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής με το Ιράν στη Γενεύη

Ο Όστιν Τάκερ Μάρτιν οπλισμένος προσπάθησε να εισέλθει στην έπαυλη του Τραμπ στη Φλόριντα – Έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά

Ηγέτες των Δρούζων της Συρίας ζητούν απόσχιση από την κυβέρνηση της Δαμασκού

Η Σομαλιλάνδη προσφέρει στις ΗΠΑ πρόσβαση σε ορυκτά και στρατιωτικές βάσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr