ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος στη ζωή του έδωσε ο καθηγητής στη Σλοβενία μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από μαθητές στο οποίο εμφανιζόταν να… παραδίδει «ιδιαίτερα» μαθήματα σε καθηγήτρια μαθηματικών μέσα στην τάξη, στην πόλη Μάριμπορ.
Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο προβάλλεται επί μία εβδομάδα αδιάκοπα από τα ΜΜΕ στη Σλοβενία, με αποτέλεσμα ο διευθυντής του σχολείου, πατέρας δύο παιδιών και πρωταγωνιστής του βίντεο να μην αντέξει το διασυρμό και μετά την ψυχολογική κατάρρευση να αυτοκτονήσει.
Η Αστυνομία της Σλοβενίας επιβεβαίωσε την τραγική κατάληξη της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο καθηγητής είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία του Μάριμπορ, κάνοντας λόγο για προϊόν μοντάζ.
Τα αποτελέσματα των ερευνών για την αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχουν ανακοινωθεί από την αστυνομία, μέχρι και σήμερα.
Πάντως, η τραγική κατάληξη της υπόθεσης με την αυτοκτονία του καθηγητή άνοιξε εκ νέου μία τεράστια συζήτηση στη Σλοβενία για την προστασία της ιδιωτικότητας και τους κανόνες ηθικής που πρέπει να διέπουν το διαδίκτυο.























































