ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Λίβανος, Συρία,


















































Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών διέψευσε ότι η γυναίκα η οποία συνελήφθη και κρατείται από τις λιβανικές αρχές είναι σύζυγος του Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.
Πρόκειται για αδελφή ενός καταδικασθέντος για βομβιστικές επιθέσεις στο νότιο Ιράκ.
“Η γυναίκα η οποία κρατείται από τις λιβανικές αρχές είναι η Σάτζα Αμπντούλ Χαμίντ αλ Ντουλάιμι, αδελφή του Όμαρ Άμπντουλ Χαμίντ αλ Ντουλάιμι, ο οποίος κρατείται από τις αρχές και έχει καταδικαστεί σε θάνατο για τη συμμετοχή του σε…βομβιστικές επιθέσεις”, δήλωσε στο Ρόιτερς ο εκπρόσωπος του υπουργείου ταξίαρχος Σαάντ Μάαν.
Ο ίδιος είπε ότι ο Μπαγκντάντι έχει δύο συζύγος, αλλά ότι “δεν υπάρχει σύζυγος υπό το όνομα Σάτζα αλ Ντουλάιμι”.
Την Τρίτη, αξιωματούχοι των λιβανικών υπηρεσιών ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι ο στρατός του Λιβάνου συνέλαβε και κρατεί μία συριακής καταγωγής γυναίκα, εκ των συζύγων του ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, που προσπάθησε να περάσει από τη Συρία στο έδαφος του Λιβάνου πριν από λίγες ημέρες.























































