ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 22χρονος Ισραηλινός μαχαιρώθηκε την Τρίτη το πρωί στην περιοχή Κράουν Χέιτς του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, έξω από το κτίριο 770 Χαμπάντ – Λούμπαβιτς (Chabad-Lubavitch) που είναι το κέντρο του χασιδικού ιουδαϊσμού.
Η κατάσταση του άνδρα κρίνεται σταθερή, αλλά σοβαρή. Το εβραϊκό όνομα του 22χρονου είναι Λεβί Μπεν Ραϊζέλ (Levy ben Raizel).
Η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο και πυροβόλησε τον δράστη, ο οποίος είναι Αφροαμερικανός.
Ο Γιακόβ Χάγκουελ, επικεφαλής του τμήματος καταπολέμησης του Αντισημιτισμού στο WZO, σε δηλώσεις του στο ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva, είπε ότι οι Εβραίοι αποτελούν εύκολη λεία στο υποκινούμενο μίσος που διαδίδεται ανά τον κόσμο σε κάθε εποχή και αφού συνέδεσε το γεγονός που με τον αναδυόμενο αντισημιτισμό σε Γαλλία, Βέλγιο, Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρόσθεσε: “Οι Αρχές των ΗΠΑ πρέπει να ξυπνήσουν και να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τον αντισημιτισμό σοβαρά”.























































