Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύκλωμα εκβιάζει Σαουδάραβες μέσω… cybersex και θησαυρίζει!

Κύκλωμα εκβιάζει Σαουδάραβες μέσω… cybersex και θησαυρίζει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CyberSex, Διαδίκτυο, Σαουδική Αραβία,

Πολλοί νεαροί Σαουδάραβες, που έκαναν το λάθος να… ξεχαρμανιάσουν με cybersex, βρέθηκαν να εκβιάζονται από Αφρικανούς, οι οποίοι ζητούν να τους δώσουν πολλά χρήματα αλλιώς θα δημοσιεύσουν τις διαδικτυακές τους… εκτονώσεις!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Al-Hayat, οι εκβιαστές είναι κυρίως από το Μαρόκο και την Αλγερία. Έχουν στήσει κύκλωμα με ωραίες κοπέλες στο Facebook, που παρασέρνουν τους καταπιεσμένους Σαουδάραβες σε cybersex στο skype, αρχίζει το… πάρτι και εκείνοι καταγράφουν τους συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια τους απειλούν ότι εάν δεν πληρώσουν θα δουν τα βιντεάκια αναρτημένα στο YouTube ή σε άλλες πλατφόρμες.

Κάποια από τα θύματα, που έχουν επιλέξει να μιλήσουν στον Τύπο ανώνυμα, είπαν ότι ήθελαν να περάσουν απλά καλά και τους βγήκε “ξινό”, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πληρώσει τα λύτρα για να μη βρεθούν εκτεθειμένοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: Ισραηλινοί πράκτορες είναι ενεργοί σε ιρανικό έδαφος

Μάικλ Ράτνεϊ: Η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου πάγωσε την ομαλοποίηση με τη Σαουδική Αραβία

Black Friday – Προειδοποίηση της Check Point: «Σκεφτείτε δύο φορές πριν εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας»

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν δεσμεύθηκε στον Τραμπ για επενδύσεις 1 τρισ. δολαρίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr