Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κατερίνα Κάλαγκμπορ εξηγεί γιατί θα “πάει” με γυναίκα!

Η Κατερίνα Κάλαγκμπορ εξηγεί γιατί θα “πάει” με γυναίκα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα τηλεφώνημα κάποιες φορές είναι αρκετό για να μάθεις και να γνωρίσεις έναν άνθρωπο καλύτερα μέσα από τα πιστεύω του και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Αυτό ακριβώς έγινε με την Κατερίνα Κάλαγκμπορ, πρώην εκπρόσωπο Τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, η οποία συμμετέχει στις επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άγιο Δημήτριο από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

ΤΟ BLOG

Η καλλονή, που κατάγεται από τη Νιγηρία, αλλά έχει γεννηθεί στη Σερβία και μεγαλώσει στην Ελλάδα, μαζί με την αδερφή της, Μαρία, που κάνει δημόσιες σχέσεις, προχώρησε στη δημιουργία μιας προσωπικής σελίδας στο Ιnternet, με απώτερο σκοπό τη συγγραφή βιβλίου με ειδικό περιεχόμενο, το οποίο θα τιτλοφορείται «Οι αόρατες σχέσεις μεταξύ γυναικών».

«Εδώ και έναν χρόνο είχα στο μυαλό μου να δημιουργήσω ένα τέτοιο blog, το οποίο τελικά το ξεκίνησα μετά τις εκλογές. Ονομάζεται www.kalagkmpor.gr. Ηθελα να το διαμορφώσω με τέτοιο τρόπο που να έχει θέματα που να αφορούν στη νεολαία και όχι μόνο, θέματα από την πολιτική, το lifestyle, να υπάρχει διαφήμιση και, φυσικά, θέματα που να απευθύνονται στη γυναίκα, που αποτελεί ολόκληρο κεφάλαιο από μόνη της, για να μπορέσω να ασχοληθώ εκτενέστερα και πιο συγκεκριμένα μαζί της..», αποκαλύπτει η «μαύρη γαζέλα» και συνεχίζει αναφερόμενη στο βιβλίο που ήδη γράφει και, ιδανικά, θέλει να εκδώσει μέσα στους επόμενους 6 με 8 μήνες.

«Ηθελα πάρα πολύ να γράψω ένα βιβλίο για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες οι οποίες θέλουν, αλλά δεν μπορούν λόγω νομοθεσίας να αποκτήσουν παιδιά, ώστε να μπορούν να ζουν και εκείνες σαν οικογένεια. Θεωρώ πως και αυτές έχουν το δικαίωμα αυτό και είναι άδικο», μας λέει. Η ίδια, όπως αποκαλύπτει, έχει έρθει σε επαφή με ομοφυλόφιλες γυναίκες, οι οποίες έχουν μοιραστεί μαζί της τους προβληματισμούς τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, η Κατερίνα δεν διστάζει να αναφερθεί και σε ένα συγκεκριμένο σκηνικό που βίωσε με μια κοπέλα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Η γειτόνισσα που είχα παλαιότερα με φλέρταρε πολύ έντονα και μέσα από τη σχέση που είχαμε αναπτύξει έμαθα για το lifestyle τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον ρατσισμό, καθώς δεν μπορούν να εκφραστούν δημόσια συναισθηματικά και εννοείται ότι δεν μπορούν ούτε να παντρευτούν.

Αφού λοιπόν της εξήγησα πως δεν έχει το στυλ γυναίκας που μου αρέσει, πλέον με βοηθάει στο βιβλίο μου, μιας και ξέρει καλύτερα τα προβλήματα των ομοφυλόφιλων γυναικών», εξομολογείται η ίδια και παίρνει θέση επί του θέματος:

«Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και αν μου άρεσε δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω σχέση μαζί της. Εξάλλου, στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα, χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη, παρόλο που μου άρεσε πάρα πολύ εμφανισιακά, όπως και εγώ σε εκείνη. Αλλά η καθημερινότητά μας ήταν τέτοια που δεν καταφέραμε να συναντηθούμε, όπως είχαμε συμφωνήσει. Τώρα, λόγω του βιβλίου, θα το κάνω το ραντεβού μαζί της, ώστε να ολοκληρωθεί και η πράξη, για να μπορώ να μεταφέρω μέσα από τον γραπτό λόγο ακριβώς την εμπειρία».

Η Κατερίνα Κάλαγκμπορ είναι ίσως από τις λίγες γυναίκες που θα μπορούσαν να μιλήσουν γι’ αυτό το ζήτημα χωρίς ταμπού. Και η δημόσια θέση που παίρνει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα συνεχίζεται με αποκαλύψεις:

«Αν δεν ήθελα να κάνω παιδί, θα ήμουν ελεύθερη να επιλέξω και να λειτουργήσω με την καρδιά μου, προκειμένου να κάνω σχέση με γυναίκα ή άντρα. Στην παρούσα φάση, όμως, που δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να υπερασπίζεται το δικαίωμα απόκτησης παιδιού για τις ομοφυλόφιλες, θα πρέπει να έχω εξασφαλίσει πρώτα ένα παιδί και μετά να επιλέξω σύντροφο».

Και το θέμα επεκτείνεται στους πολιτικούς κύκλους, όπου και κινείται:

«Οι πολιτικοί όχι μόνο δεν κάνουν κάτι γι’ αυτό, αλλά ούτε καν τίθεται σαν πρόβλημα, τη στιγμή που και στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν ομοφυλόφιλοι και είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες, για τις οποίες θεωρείται ταμπού. Γι’ αυτό λοιπόν θα ήθελα να μπορούσα να περάσω κάποιους νόμους, ώστε να βοηθηθούν οι συγκεκριμένες γυναίκες και να απελευθερωθούν».

Το κείμενο έγραψε η Μαρία Ένεζλη και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Στο Δημαρχείο της Αθήνας ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο τζιχαντιστής Κύριλλος Μόσχας είπε «η Ελλάδα έχασε την κυριαρχία της»

Τελέστηκε στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομοφύλων στην Ελλάδα – Αυτό είναι το ζευγάρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr