ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πρόβλεψη για πρωτογενές πλεόνασμα άνω του 1,8% του ΑΕΠ θα κατατεθεί τη Δευτέρα το απόγευμα στη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2017, σύμφωνα με αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος.
Οι διαρπαγματεύσεις με τους θεσμούς για το δημοσιονομικό του 2017 έκλεισε την Κυριακή το βράδυ, ενώ φαίνεται να καλύφθηκε και το κενό των 50 εκατ. ευρώ στο οποίο είχαν αναφερθεί οι εκπρόσωποι των θεσμών.
Σε εκκρεμότητα παραμένει το δημοσιονομικό του 2018, με τους θεσμούς να επιμένουν σε «τρύπα» 600 εκατ. ευρώ.
Για τη χρηματοδότηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, ο προϋπολογισμός του 2017 θα προβλέπει δαπάνη της τάξεως των 760 εκατ. ευρώ.
Η αύξηση του πήχη όσον αφορά στο πρωτογενές πλεόνασμα της επόμενης χρονιάς γίνεται «για λόγους δημοσιονομικής ασφάλειας», σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια κυβερνητική πηγή.























































