ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Κύπριος, τρεις υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, δύο από τις ΗΠΑ, κι ένας Ολλανδός, – όλοι εργαζόμενοι σε μη κυβερνητικές οργανώσεις – συνελήφθησαν από τις αρχές στο Μόλυβο της Λέσβου, με την κατηγορία της κλοπής.
Οι συλληφθέντες αφαίρεσαν 335 σωσίβια γιλέκα, από χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Λέσβου στην περιοχή του Μόλυβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες υποστηρίζουν ότι πήραν τα σωσίβια προκειμένου να φτιάξουν υποστρώματα για να μένουν οι μετανάστες που περιμένουν να καταγραφούν στον εξωτερικό χώρο του κέντρου πιστοποίησης και καταγραφής στη Μόρια.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι συλληφθέντες έπαιρναν σωσίβια τα οποία φόρτωναν σε τρία αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους, προκειμένου να φωτογραφηθούν με αυτά σε ακτές «υποστηρίζοντας ότι δήθεν τα περισυλλέγουν, για να συγκεντρώσουν χρήματα από δωρεές για το ανύπαρκτο αυτό έργο τους».
Προσθέτουν ότι χιλιάδες σωσίβια υπάρχουν στις ακτές της Λέσβου, τα οποία και θα μπορούσαν να έχουν συγκεντρώσει οι συλληφθέντες, χωρίς να ταξιδέψουν στο Μόλυβο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.























































