ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Τουρκία, Τούρκοι, Χίος,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ενδεικτική ιστορία για τον τρόπο που οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται τις σχέσεις τους με την Ελλάδα και ειδικά το status, όπως αυτοί το αντιλαμβάνονται, στο Αιγαίο περιγράφει στη στήλη του ο Βηματοδότης.
Ανήμερα το Πάσχα σε γερμανική φρεγάτα που υπάγεται στη δύναμη του ΝΑΤΟ για το Προσφυγικό, όπου κυβερνήτης είναι Γερμανός και οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί (όπως προβλέπει η συμφωνία Τουρκίας ΕΕ) είναι ένας Τούρκος και ένας Έλληνας.
Ο Έλληνας αξιωματικός λαμβάνει ένα τηλεφώνημα ότι πέθανε ο πατέρας του που διέμενε στη Χίο. Παρακάλεσε τον Γερμανό κυβερνήτη, αφού βρίσκονταν κοντά στη Χίο, να οδηγήσει τη γερμανική φρεγάτα στο νησί του, ώστε να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του. Ο Γερμανός δέχτηκε.
Ο Τούρκος όμως έφερε αντίρρηση, λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιτρέψει την προσέγγιση πολεμικού πλοίου στη Χίο, η οποία είναι, όπως είπε «αποστρατιωτικοποιημένη νήσος». Και φυσικά έγινε το δικό του. Η φρεγάτα δεν προσέγγισε την Χίο και ο Έλληνας αξιωματικός πήγε στην κηδεία του πατέρα του με σκάφος που διέθεσε το Λιμενικό Σώμα.























































