Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ανεπιθύμητος στην Κρήτη ο Πάγκαλος”

“Ανεπιθύμητος  στην Κρήτη ο Πάγκαλος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλος έχει προκληθεί στην Κρήτη μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου που αμφισβήτησε την αληθινή πρόθεση των Κρητικών να επαναστατήσουν κατά των Οθωμανών το 1821.

Μετά τις δηλώσεις αυτές ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης από τα Ανώγεια έβγαλε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος “είναι «persona non grata» ανεπιθύμητο πρόσωπο για τη Κρήτη”.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του π. Ανδρέα Κεφαλογιάννη:

“Persona non grata… (ανεπιθύμητος). Μετά τα όσα αδιανόητα είπε ο κύριος Πάγκαλος προσβάλλοντας τους αγώνες του Κρητικού λαού ,από την ώρα της επανάστασης του ξεσηκωμού, έως την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Εμφανίστηκε εδώ και χρόνια ως πολιτικός του εκσυγχρονισμού.

Έγινε ο πολιτικός τελικά της ψευδοθυμοσοφίας , και αυτή την ψευδοθυμοσοφία χρησιμοποίησε τώρα για το συμβάν που συνέβη με την χρήση απαράδεκτης διαδικασίας με τα όπλα, ενώ τα όπλα είναι μόνο για τους αγώνες.

Και αυτά τα όπλα ήταν εκείνα τα οποία χρησιμοποίησαν και οι Ελληνες και οι Κρήτες ιδιαίτερα σε όλα τα χρόνια των πολλαπλών διακατοχών της νήσου από δύση και ανατολή. Με την έννοια ότι τα όπλα πάντα ήθελαν να τους τα αρπάζουν από τα χέρια και να τους αφοπλίζουν οι κατακτητές της νήσου , που αποτελεί το κέντρο του πολιτισμού της Ευρώπης ολόκληρης αλλά και του κόσμου.

Τις προσβολές τις οποίες έκανε με την ευκαιρία αυτού του γεγονότος ο κύριος Πάγκαλος, είναι απαράδεκτες για τον Κρητικό λαό.

Κι εμείς εδώ στα ψηλά βουνά της καταστροφής, από τους διάφορους πλέον εκμεταλλευτές της δόξας και της αντρειάς της Κρήτης, λέμε ότι είναι «persona non grata» ανεπιθύμητο πρόσωπο για τη Κρήτη.

Ο κρητικός λαός , και οι τολμηροί πρόμαχοι των ιδεωδών και των θυσιών της Κρήτης πρέπει να αποδοκιμάσουν την απρέπεια και τις προκλητικές δηλώσεις του κ.Πάγκαλου.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτο: Κατέβασαν με drone «βόμβα» για να κάψουν επιχείρηση στην Κρήτη (βίντεο)

Κρήτη: Silver Alert για την εξαφάνιση 17χρονης από το Ηράκλειο

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – Εξαφανίστηκε 16χρονη

Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη: Μήνυμα ανατροπής από τον τόπο καταγωγής του – Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση

Καταγγελία γιατρών ΕΣΥ: Έβαλαν ασθενή να πληρώσει απογευματινό χειρουργείο για έκτακτο περιστατικό!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr