ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δηλητηριώδη μανιτάρια που είχαν καταναλώσει πριν ακόμα φύγουν από την πατρίδα τους την Ρωσία για την Ελλάδα και την Κρήτη οφείλεται ο θάνατος 41χρονης Ρωσίδας τουρίστριας στην Κρήτη, αλλά και της κατάρρευσης του συζύγου της, σχεδόν ταυτόχρονα.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για πολύ σπάνια δηλητηρίαση, τα συμπτώματα της οποίας εμφανίζονται δύο με τρεις ημέρες μετά την κατανάλωση των μανιταριών και είναι θανατηφόρα.
Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό τόσο από τα ιατρικά ευρήματα, αλλά και από την κατάθεση της 14χρονης κόρης του ζευγαριού που ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί τους, όπως και ο τρίχρονος γιος τους.
Τα παιδιά, που δεν είχαν φάει τα συγκεκριμένα μανιτάρια, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους, με τον παππού και την γιαγιά τους.
Το ζευγάρι, ηλικίας 41και 45 ετών, έφτασε στο Ηράκλειο μαζί με τα παιδιά του, από τη Ρωσία στις 2 Ιουλίου.
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα κατέρρευσε.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν διαπίστωσαν το θάνατό της, όμως λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως και ο άντρας της ήταν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου ακόμα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Ο 45χρονος Ρώσος βρίσκεται σε καταστολή καθώς έχει υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια με τους γιατρούς να μην μπορούν επί τόσες ημέρες να πουν με ακρίβεια τι προκάλεσε την κατάσταση αυτή.






















































