Ισλαμικό ΚράτοςΑλ ΚάινταΤζιχαντιστέςΚυπριακό ΖήτημαΚουρδιστάνΙσραήλΕλληνική ΟμογένειαΤουρκία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Έφυγε» η ηθοποιός Σάσα Καστούρα

«Έφυγε» η ηθοποιός Σάσα Καστούρα
0
Διαβάστε σχετικά για Σάσα Καστούρα,

Την τελευταία της πνοή στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, άφησε την Τρίτη σε ηλικία 74 ετών, η γνωστή ηθοποιός Σάσα Καστούρα.

Η Σάσα Καστούρα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8 Οκτωβρίου του 1940 και πρωτοεμφανίσθηκε στο θέατρο το 1962, για να γίνει ευρύτερα γνωστή στο κοινό με τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σήριαλ της κρατικής τηλεόρασης «Η Γειτονιά μας», όπου υποδυόταν τη μνηστή του βασικού πρωταγωνιστή Μάκη Δεμίρη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε αρκετές ελληνικές ταινίες, όπως «Διπλοπεννιές», «Καλώς ήλθε το δολάριο» και «Οι μνηστήρες της Πηνελόπης».

Η Σάσα Καστούρα είχε αναπτύξει και πολιτική δράση, όντας μέλος του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής στις εκλογές στην Α΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης δυο φορές (1993, 1996).

Η κηδεία της θα γίνει στις 7.15 το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουνίου από τα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΘΒΕ «αποχαιρετά με θλίψη την αγαπητή ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου».

Φιλμογραφία

«e-mail» (2000)
«Το κυνήγι του λαγού» (1999)
«Προσπαθώ αλλά… τίποτα» (1989)
«Το χρέος του μπάτσου» (1989)
«Οι απάνθρωποι» (1972)
«Οι εκβιαστές» (1972)
«Η ζαβολιάρα» (1971)
«Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά» (1970)
«Ζητούνται γαμπροί με προίκα» (1970)
«Ο μεγάλος ένοχος» (1970)
«Η τύχη μου τρελάθηκε…» (1970)
«Ο ξεροκέφαλος» (1970)
«Γιατί με πρόδωσες» (1969)
«Ο τσαχπίνης» (1968)
«Οι μνηστήρες της Πηνελόπης» (1968)
«Τρελός παλαβός και Βέγγος» (1968)
«Αθήνα η κλοπή της οδού Σταδίου» (1968)
«Ένας απένταρος λεφτάς» (1967)
«Η κοροϊδάρα» (1967)
«Καλώς ήλθε το δολάριο» (1967)
«Πατέρα κάτσε φρόνιμα» (1967)
«Διπλοπεννιές» (1966)
«Σύντομο διάλειμμα» (1966)
«Ο πόνος του μπεκρή» (1966)
«Φίφης ο ακτύπητος» (1966)
«Η Εύα δεν… αμάρτησε» (1965)
«Ενωμένοι στη ζωή και στο θάνατο» (1964)

Συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές

«Η γειτονιά μας» (1972, ΥΕΝΕΔ)
«Εύθυμες ιστορίες» (1977, ΕΡΤ)
«Κραυγή των λύκων» (1981, ΥΕΝΕΔ)
«Ορκιστείτε παρακαλώ» (1982, ΥΕΝΕΔ)
«Ο τέλειος άντρας» (2000, STAR)
«Κάτω από την Ακρόπολη» (2001, ALPHA)
«Οίκος αντοχής» (2003, ALPHA).

To tribune.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.
comments powered by Disqus

Πρόσφατα άρθρα

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr