Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Γερμανοί “ακυρώνουν” το Μνημόνιο εάν δεχθούμε πρόσφυγες

Οι Γερμανοί “ακυρώνουν” το Μνημόνιο εάν δεχθούμε πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις από την Ελλάδα στην περίπτωση που η Αθήνα δεχθεί να παραμείνουν στη χώρα περισσότεροι πρόσφυγες, αναφέρει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό WirtschaftsWoche.

Σύμφωνα με πηγές από τη γερμανική κυβέρνηση, τις οποίες επικαλείται το περιοδικό, το Βερολίνο είναι διατεθειμένο να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αν συμφωνήσει να αυξήσει τη δέσμευσή της στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

«Η πρώτιστη προτεραιότητά μας είναι πλέον να παραμείνουν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες», επεσήμαναν οι πηγές αυτές.

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα μπορούσαν άλλες απαιτήσεις, όπως η επιμονή στους όρους του προγράμματος, να μπουν σε δεύτερη μοίρα.

Από την αρχή του έτους έχουν φτάσει στην Ελλάδα περίπου 400.000 πρόσφυγες και μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων μέσω θαλάσσης από την Τουρκία, η πλειονότητα των οποίων επιθυμεί να κατευθυνθεί σε άλλες χώρες της ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο σε τι θα συνίσταται αυτή η χαλάρωση της στάσης του Βερολίνου. Αλλά προκαλεί απορία! Που πήγε η “ιερή λιτότητα” και η “πειθαρχία”; Τόσο εύκολα κάνουν “εκπτώσεις” τελικά; Υποκριτές και απατεώνες του γερμανικού Ράιχ, η καταστροφή της Ευρώπης είστε για μια ακόμη φορά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία – Ήττα για την Τουρκία

Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...