Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης: Κάποιος άλλος έγραψε την ανακοίνωση του Καλλιάνου

Λεβέντης: Κάποιος άλλος έγραψε την ανακοίνωση του Καλλιάνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Στους 10 μήνες που είμαστε στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων, έχουμε ψηφίσει μόνο την απλή αναλογική μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τίποτε άλλο» είπε ο Βασίλης Λεβέντης στο Πρακτορείο FM, στον απόηχο της αποχώρησης από το κόμμα του Γιάννη Καλλιάνου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε προς την άποψη για απλή αναλογική, που πάντα υπηρετούσε η Ένωση Κεντρώων και δεν μπορούσαμε να μην ψηφίσουμε αυτό που σαράντα χρόνια εκπροσωπούσαμε, την απλή αναλογική, ως κόμμα. Σε κανένα άλλο νομοσχέδιο πουθενά δε ψηφίσαμε το ίδιο με τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Κατά τον κ. Λεβέντη, η Ένωση Κεντρώων μπήκε στη Βουλή για να φέρει νέα ήθη και νέες συμπεριφορές. «Ο σκοπός μας», πρόσθεσε, «δεν είναι να βρίζουμε την κυβέρνηση, ούτε να γκρεμίσουμε. Ο σκοπός μας είναι, αν κάνει κάτι καλό να το εγκρίνουμε και να το ψηφίζουμε, όπου διαφωνούμε να είμαστε σκληροί».

Σε ό,τι αφορά τον ισχυρισμό του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος ότι «κερασάκι στην τούρτα» για την αποχώρησή του στάθηκε η αρνητική αντίδρασή του σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε για τον Τρύφωνα Αλεξίαδη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε ότι ενώ ο κ. Καλλιάνος, πάντοτε, πριν προβεί στην έκδοση κάποιας κομματικής ανακοίνωσης, για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνούσε μαζί του, αυτή τη φορά δεν το έκανε και εξέδωσε «μια ανακοίνωση πολύ κατακριτική», αλλά «χωρίς να τον ενημερώσει», που δεν ανταποκρινόταν στη θέση της ΕΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Την είχε έτοιμη γραμμένη την ανακοίνωση κι επειδή ξέρω και του Γιάννη την ικανότητα να γράφει και πώς γράφει, η ανακοίνωση ήταν γραμμένη από αλλού, υποψιάζομαι από κάπου» είπε ο κ. Λεβέντης, υποθέτοντας ότι δε θα πάει σε μικρό κόμμα και εκτιμώντας ότι πιθανότερο είναι θα πάει στη ΝΔ.

«Όταν φεύγουν από ένα κόμμα, άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει την ιδεολογία και το βαθύτερο στόχο του, το κόμμα αναπνέει και παίρνει πάνω του», συνέχισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...