Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Εθνική Μειοδοσία: Ο Μητσοτάκης είπε σε Τούρκους, Βαλκάνιους και ΗΠΑ ότι «δεν είμαστε δύναμη σταθερότητας» (βίντεο)

Εθνική Μειοδοσία: Ο Μητσοτάκης είπε σε Τούρκους, Βαλκάνιους και ΗΠΑ ότι «δεν είμαστε δύναμη σταθερότητας» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Δεν είναι όμως μόνο η Τουρκία το πρόβλημα σήμερα. Έχουμε τα Βαλκάνια τα οποία είναι στη μεγαλύτερη αστάθεια που έχουμε δει τα τελευταία 20 χρόνια. Η Ελλάδα δεν αισθάνομαι ότι είναι σήμερα παρούσα στα Βαλκάνια, όπως ήταν παρούσα στο παρελθόν. [Η Ελλάδα] Δεν είναι μια δύναμη σταθερότητας που θα μπορεί με κάποιον τρόπο να εκτονώσει εντάσεις σε μια ταραγμένη περιοχή”.

Την πρωτοφανή δήλωση αμφισβήτησης του γεωπολιτικού ρόλου της χώρας και της στρατιωτικής της ισχύος έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στο πλατό του ALPHA και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Μια δήλωση που επιχειρεί να μαχαιρώσει πισώπλατα το έθνος και την εξωτερική μας πολιτική στον ευρύτερο ζωτικό μας χώρο (Δούναβης-Ευφράτης), όταν το υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη με ανακοίνωσή του δηλώσει ότι:

“Η Ελλάδα που διαχρονικά και σταθερά υποστηρίζει την αρχή της μη παρέμβασης στα εσωτερικά γειτονικών χωρών, είναι διατεθειμένη όποτε της ζητηθεί να συμβάλει στην αποκλιμάκωση της κρίσης στη βάση των αρχών του διεθνούς δικαίου και του σεβασμού της ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της πΓΔΜ”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ως άλλος “εφιάλτης”, υποστήριξε ότι η χώρα μας “δεν είναι μια δύναμη σταθερότητας”.

Και δυστυχώς το μήνυμά του αποστέλλεται προς όλες τις κατευθύνσεις, δηλαδή τόσο προς Ουάσιγκτον όσο και Άγκυρα, αλλά και προς τους κλεφτοκοτάδες των Βαλκανίων (βλέπε Έντι Ράμα).

Ο εντελώς ανόητος αυτός άνθρωπος είπε σε φίλους και εχθρούς, με αυτή του δήλωση, να μην μας εμπιστεύονται (οι σύμμαχοι) και να μην μας φοβούνται (οι εχθροί).

Η εθνική μειοδοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που Βαλκάνια, Τουρκία και Μέση Ανατολή “βράζουν” δεν ξαφνιάζει.

Την ώρα που η χώρα μας διεκδικεί ξανά τον γεωπολιτικό της ηγετικό ρόλο στην περιοχή ως μια δύναμη σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας, ως μια χώρα προμαχώνας της Δύσης και των αξιών του δυτικού πολιτισμού απέναντι στη βαρβαρότητα, στον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία, ο Μητσοτάκης επιχειρεί πισώπλατο μαχαίρωμα.

Δεν περίμενε κανείς να ακούσει κάτι άλλο από το στόμα ενός Μητσοτάκη. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα προσωπικά του μειωμένα εθνικά αντανακλαστικά και την κοτζαμπάσικη εθελόδουλη νοοτροπία, της μικρής “Ελλαδίτσας”, με την οποία διαπαιδαγωγήθηκε, όφειλε να γνωρίζει αυτός ο εντελώς νεοφιλελεύθερος, ότι στα εθνικά μας θέματα κρατάμε κοινή γραμμή ή σιωπούμε.

Και το σημαντικότερο, δεν μαχαιρώνουμε πισώπλατα την πατρίδα μας λέγοντας δημόσια ότι “είμαστε ένα τίποτα, μην μας υπολογίζετε”.

Αυτός ο νεοφιλελεύθερος είναι στην ευθύνη του πατριωτικού κόσμου της Δεξιάς τι θα τον κάνει. Μπορεί να τον ανέχεται ως Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί όμως και να τον αμφισβητήσει.

Επιτέλους. Εάν αυτός ο άνθρωπος είναι εκείνος που η Νέα Δημοκρατία επέλεξε ως ηγέτη της, να γνωρίζουν ότι αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη επιλογή για τα εθνικά μας θέματα.

Δεν υπάρχει εξάλλου Έλληνας, ας το ομολογήσουμε, που να μην ανησυχεί πραγματικά με έναν Μητσοτάκη πρωθυπουργό σε μια στιγμή εθνικής κρίσης.

Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το νεοφιλελεύθερο εκσυγχρονιστικό “επιτελείο” του μπορεί να παρουσιάζονται ως “μάγοι” της οικονομίας, αν και η κυβερνητική τους θητεία στο παρελθόν απέδειξε ότι είναι ανίδεοι και ελιτίστες απάνθρωποι, όταν όμως καλούνται να τοποθετηθούν στα εθνικά μας θέματα, όπως κακή μας ώρα στο δελτίο του Σρόιτερ, τότε αποκαλύπτονται πόσο τραγικά επικίνδυνοι είναι για το έθνος.

Ευτυχώς η Ελλάδα σήμερα έχει εκείνη την πολιτική ηγεσία που είναι αποφασισμένη στα εθνικά μας θέματα να μην κάνει ούτε χιλιοστό πίσω. Ευτυχώς δεν έχουμε έναν Μητσοτάκη για πρωθυπουργό.

Το εάν η Ελλάδα είναι παρούσα στα Βαλκάνια (αλλά κι αλλού) κι εάν η πατρίδα μας είναι δύναμη σταθερότητας από τον Δούναβη μέχρι τον Ευφράτη, το έχουν κάνει ξεκάθαρο ΤσίπραςΚοτζιάς και Καμμένος και φαίνεται από τα αποτελέσματα, που ο ανόητος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει ή να αντιληφθεί, γιατί στις προτεραιότητές του είναι να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες με τις συμμαθήτριες της κόρης του.

Εάν ο Κούλης διάβαζε περισσότερο TRIBUNE, αντί τις νεοφιλελεύθερες φυλλάδες των συμβούλων του, κάτι θα είχε υποψιαστεί.

Αλλά αυτός ο άνθρωπος το μόνο που γνωρίζει να κάνει είναι να καλλιεργεί τη μιζέρια και την ηττοπάθεια, έτσι πολιτεύονται οι κοτζαμπάσηδες αιώνες τώρα.

Ο εθνικά επικίνδυνος νεοφιλελεύθερος, που ο λαός μας αποκαλεί “Κούλη”, δυστυχώς βρίσκεται σε μια ηλικία που ο πατέρας του δεν μπορεί να βγάλει το ζωνάρι και να τον περιλάβει όπως του αρμόζει.

Μόνο η βαθιά μας περιφρόνηση αρμόζει σε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο, που ούτε οι ΗΠΑ καταδέχονται να ασχοληθούν μαζί του, ούτε οι Γερμανοί φίλοι του πλέον, αφού όλοι έχουν καταλάβει ότι το παιδί δεν μπορεί, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν το βοηθά το μυαλό και η ψυχή του.

Η θλιβερή μάλιστα κατάστασή του επιδεινώνεται από την εκσυγχρονιστική νεοφιλελεύθερη ανεθνική παρέα που έχει μαζέψει για να τον συμβουλεύει.

Διότι ούτε έναν πατριώτη δεν κράτησε κοντά του, πώς να αντέξει τους πατριώτες αυτός ο Κούλης, αυτός ο τραπεζοϋπάλληλος που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα.

Σημείωση: Το άρθρο είναι ενυπόγραφο Κούλη για να με σημειώσεις στη λίστα σου…

Δείτε τη δήλωση του Μητσοτάκη στο 18.12 του βίντεο και οι πραγματικοί δεξιοί αποφασίστε εάν αυτός ο άνθρωπος σας εκφράζει επιτέλους:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση μου με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...