ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αντεπίθεση περνά το Κρεμλίνο λίγες μόνο ώρες μετά την προειδοποίηση των ΗΠΑ για ενδεχόμενες οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, απειλώντας ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε «κραχ του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος».
Ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Σεργκέι Γκλαζίεφ δήλωσε σήμερα ότι αν η Ουάσιγκτον επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης, η Ρωσία είναι πιθανόν να αναγκασθεί να εγκαταλείψει το δολάριο ως νόμισμα αναφοράς και να αρνηθεί να αποπληρώσει τα δάνειά της προς τις αμερικανικές τράπεζες.
Ο Γκλαζίεφ, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά από τον Βλάντιμιρ Πούτιν για τη διατύπωση σκληρών θέσεων, ανέφερε επίσης ότι εάν η Ουάσινγκτον παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία ρωσικών επιχειρήσεων και ιδιωτών, η Μόσχα θα συστήσει στους κατόχους αμερικανικών αξιών να τις πουλήσουν.























































