Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι κατηγορεί τη Μοσάντ ότι έριξε το ρωσικό Airbus

Ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι κατηγορεί τη Μοσάντ ότι έριξε το ρωσικό Airbus
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρωτοφανής προβοκάτσια από το Ντουμπάι, που προσπαθεί να χρεώσει την κατάρριψη του ρωσικού AirBus στη Χερσόνησο του Σινά όχι στο Ισλαμικό Κράτος, το οποίο και έχει αναλάβει επισήμως την ευθύνη, αλλά στο Ισραήλ.

Ο υπαρχηγός της Αστυνομίας του Ντουμπάι, αντιστράτηγος Νταχί Καλφάν (Dahi Khalfan) κατηγόρησε την ισραηλινή αντικατασκοπεία, Μοσάντ, ότι είναι το πιο πιθανό να βρίσκεται πίσω από την κατάρριψη του ρωσικού AirBus στη Χερσόνησο του Σινά νωρίτερα τον Οκτώβριο.

“Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών να ενεπλάκη στην τρομοκρατική βομβιστική επίθεση που κατέρριψε το ρωσικό Airbus A321 στην Αίγυπτο τον Οκτώβριο”, έγραψε ο Νταχί Καλφάν στον λογαριασμό του στο Twitter την Κυριακή.

Ο ίδιος μάλιστα επεσήμανε τη στενή συνεργασία μεταξύ Αιγύπτου και Ρωσίας, λέγοντας ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να υπονομεύσει τους δεσμούς μεταξύ Μόσχας και Καΐρου με τέτοιες ενέργειες.

“Οι πρόεδροι Ρωσίας και Αιγύπτου συμφώνησαν την κατασκευή ενός πυρηνικού σταθμού από τη Ρωσία στην Αίγυπτο”, πρόσθεσε.

Το παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στο Σινά, η οργάνωση Ανσάρ Μπαΐτ Αλ Μαγκντίς που πλέον ονομάζεται “Βιλαέτι (επαρχία) του Ισλαμικού Κράτους στο Σινά”, έχει κατηγορηθεί επισήμως από την Αίγυπτο ότι έχει εξοπλιστεί και υποστηριχθεί από το παρακλάδι των Αδελφών Μουσουλμάνων στη Λωρίδα της Γάζας, τη φιλότουρκη παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς. Επίσης η ίδια η Αίγυπτος, επισήμως, έχει καταγγείλει στον ΟΗΕ την Τουρκία ότι υποθάλπει την τζιχαντιστική τρομοκρατία στην Αίγυπτο.

Ενώ λοιπόν οι σχέσεις των τζιχαντιστών με την Τουρκία και τη Χαμάς, δηλαδή τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, είναι ξεκάθαρες για την Αίγυπτο, ο υπαρχηγός της Αστυνομίας του Ντουμπάι δίνει νέα τροφή με τη δήλωσή του αυτή στους οπαδούς της κάθε συνωμοσιολογίας, προσπαθώντας να εμπλέξει δίχως στοιχεία το Ισραήλ σε μια τρομοκρατική ενέργεια που μάλλον οδηγεί σε κύκλους της Τουρκίας, αποσκοπώντας να υπονομεύσει τη συμμαχία στην ανατολική Μεσόγειο Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου και Ισραήλ, που έχει να κάνει και με την εκμετάλλευση των υποθαλάσσιων υδρογονανθράκων και να βγάλει “λάδι” την Τουρκία.

Παρανοϊκοί Άραβες διατυπώνουν θεωρίες ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα του Ισραήλ, ενώ είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι πίσω από το Ισλαμικό Κράτος και τους τζιχαντιστές στη Συρία βρίσκονται η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Άμεση ανάγκη για 10.000 στρατιώτες – Στρατολόγηση των υπερορθόδοξων Εβραίων ζητούν φωνές στη χώρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr