ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Al Jazeera (Τηλεοπτικό Δίκτυο), Ιράκ, Ιράν, Κατάρ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τηλεόραση,


















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βουτιά» στο 21,5% για τη ΝΔ - Στο 21%+18% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του Τσίπρα
Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ με «πρωτοφανή στρατιωτική δράση»
Χάος με τις αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό 2026 - «Καταπέλτης» ο Συνήγορος του Πολίτη
Παρέμβαση Πρ. Παυλόπουλου για υποκλοπές: Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου
Τσίπρας από την Κρήτη: «Κυβερνούν με όρους μαφίας – Γρήγορα θα κάνει ξαστεριά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η περιφερειακή κυβέρνηση του ιρακινού Κουρδιστάν ανέστειλε επίσημα τη λειτουργία του τηλεοπτικού δικτύου «Al Jazeera» του Κατάρ και απέλασε τους δημοσιογράφους του από την περιοχή, μετά τη δημοσίευση εικόνων από ευαίσθητες ζώνες ασφαλείας, σύμφωνα με τις Αρχές.
Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι το Al Jazeera κατέγραφε στρατιωτικές τοποθεσίες και τις μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση, γεγονός που, όπως δηλώνουν, θα μπορούσε να διευκολύνει τους υποστηριζόμενους από το Ιράν μαχητές στον εντοπισμό και τη στοχοποίηση αυτών των θέσεων.
Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το ρεπορτάζ παραβίασε τους κανονισμούς μετάδοσης σε περιόδους πολέμου, εγείροντας ανησυχίες για την επιχειρησιακή ασφάλεια κατά τη διάρκεια μιας ενεργού συγκρουσιακής περιόδου.
Η απόφαση διακόπτει άμεσα τις ειδησεογραφικές δραστηριότητες του «Al Jazeera» εντός της επικράτειας του Κουρδιστάν.
Το δίκτυο Kurd Alarm (Κουρντ Αλάρμ) μετέδωσε την είδηση μέσω Telegram, ενώ παρόμοια αναφορά επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος Truske Sadeghi (Τρούσκε Σαντεγκί).























































