Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέσα στην Τουρκία μαίνεται πόλεμος και δεν μιλά κανείς! (βίντεο + φωτο)

Μέσα στην Τουρκία μαίνεται πόλεμος και δεν μιλά κανείς! (βίντεο + φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εμπόλεμη ζώνη είναι η νοτιοανατολική Τουρκία, δηλαδή το βόρειο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν.

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν μπει σε πολλές κουρδικές πόλεις με τανκς, ενώ έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας.

silopi3

Στην πόλη Τσίζρε, οι επιθέσεις ενάντια σε άμαχους πολίτες γίνονται ακόμα πιο συχνές και σκληρές.

Την Παρασκευή, 5η ημέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, οι τουρκικές δυνάμεις εισβάλουν σε σπίτια και αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες τους να τα εγκαταλείψουν.

Αστυνομικές δυνάμεις, Ειδικές Δυνάμεις και στρατιώτες μπήκαν στη συνοικία Τσουντί της Τσίζρε, αφού πρώτα είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή τεθωρακισμένα και άρματα μάχης.

silopi4

Επέδραμαν σε πολλά σπίτια και απείλησαν τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τις οικίες τους και να φύγουν από τη συνοικία.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι Τούρκοι στρατιώτες αφού αδειάσουν τα σπίτια από τους Κούρδους ιδιοκτήτες τους, στη συνέχεια τα λεηλατούν.

Στη Σουρ, στην επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ, η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι σε ισχύ 16 ημέρες.

silopi1

Στη Σουρ οι Τούρκοι χτύπησαν την Πέμπτη το απόγευμα με πυροβολικό τρία σπίτια στη συνοικία Χασιρλί. Και τα τρία σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ 7 άνθρωποι που βρίσκονταν στο ένα σπίτι τραυματίστηκαν σοβαρά, μεταξύ τους και ένα παιδί.

Το τουρκικό κράτος ακολουθεί από το καλοκαίρι την τακτική της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Κηρύσσει σε μια κουρδική πόλη η συνοικία απαγόρευση κυκλοφορίας, που σημαίνει ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, κόβει την παροχή νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφώνου και διαδικτύου και αφού αποκλείσει την περιοχή ξεκινά “αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις”.

Οι τουρκικές “αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις” στρέφονται ενάντια στο Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) και τους υποστηρικτές του.

silopi2

Όσο διαρκεί η επιχείριση, οι πολίτες όχι μόνο δεν μπορούν να ανεφοδιαστούν με τρόφιμα και νερό αλλά και εάν κάποιος τραυματιστεί, απαγορεύεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το τελευταίο πρόκειται για παγκόσμια τουρκική εγκληματική πρωτιά, αφού ακόμα και στον πόλεμο οι αντίπαλοι φροντίζουν τους τραυματίες των αντιπάλων τους.

Μόνο στο ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν οι τραυματίες, ακόμα και οι άμαχοι, δεν έχουν πρόσβαση ή δικαίωμα στην ιατρική περίθαλψη όσο ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό το φασιστικό ισλαμιστικό κράτος αποκαλεί η Δύση “σύμμαχο” και “εταίρο”.

Να σημειωθεί εδώ ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας επιβάλλεται με Τούρκους ελεύθερους σκοπευτές που ανεβαίνουν σε μιναρέδες και ταράτσες ψηλών κτιρίων και σκοτώνουν ό,τι κινείται. Τους τελευταίους μήνες έχουν σκοτωθεί πολλοί ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, από σφαίρες Τούρκων ελεύθερων σκοπευτών.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Twitter:

Τουρκικά τανκς στη Σιλώπη βάλουν εναντίον κουρδικών σπιτιών. Η Τουρκία έχει βγάλει τανκς σε πόλεις που βρίσκονται στο έδαφός της, κάνει πόλεμο μέσα σε αυτές τις πόλεις και δεν μιλά κανείς.

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν μέσα στην πόλη Τσίζρε:

Κούρδοι πολίτες κουβαλάνε έναν τραυματία, ενώ μια γυναίκα κρατά λευκή σημαία, επειδή οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν έχουν σε τίποτα να τους σκοτώσουν:

cizre2

Η Τσίζρε βομβαρδίζεται και οι κάτοικοι ζητάνε την υποστήριξη της παγκόσμιας κοινότητας απέναντι στην τουρκική “επιχείριση ασφαλείας” που χτυπά σπίτια και αμάχους:

cizre1

Στο επόμενο βίντεο δείτε τουρκικά άρματα στους δρόμους και εφόδους σε σπίτια:

Στο επόμενο βίντεο μια Κούρδισσα μάνα φωνάζει στους Τούρκους αστυνομικούς στο Ντιγιάρμπακιρ. “Εδώ είναι Κουρδιστάν! Τι θέλετε;”

Μάχες στο Ντιγιάρμπακιρ:

Τουρκικός στρατός στους δρόμους των κουρδικών πόλεων:

turkish_army1

turkish_army2

turkish_army3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr