ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τουρκία,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βόμβα» στην συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επαναπροώθηση Σύρων προσφύγων από την Ευρώπη έβαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Η Τουρκία δεν θα υλοποιήσει τη συμφωνία να πάρει πίσω πρόσφυγες αν η ΕΕ δεν εκπληρώσει τις δικές της δεσμεύσεις» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος όπως αναφέρει το Reuters.
Βάσει της συμφωνίας η Άγκυρα θα παίρνει πίσω όλους τους μετανάστες και πρόσφυγες που περνάνε από το Αιγαίο για να μπουν παράνομα στην Ελλάδα. Σε αντάλλαγμα η Ευρώπη θα υποδεχθεί χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες απευθείας από την Τουρκία «με την ΕΕ να την ανταμοίβει με χρήματα, άρση του καθεστώτος βίζας για τους Τούρκους πολίτες και την προώθηση της ενταξιακής της πορείας».






















































