Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλος ο Πούτιν με τον Κιμ

Έξαλλος ο Πούτιν με τον Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας,  Κιμ Γιονγκ Ουν, εξακολουθεί να ενισχύει τις δυνάμεις του στη θάλασσα παρά τις αυστηρές συστάσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν για αυτοπεριορισμό .

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει ζητήσει από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά, όμως δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση, με συνέπεια το Κρεμλίνο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του και να έχει ξεκινήσει μια διαφορετική, πιο επιθετική, πολιτική απέναντι στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προτείνει μια προσπάθεια αποφυγής εντάσεων. Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει τον Κιμ ότι θα πρέπει να υπακούσει στις οδηγίες των Ηνωμένων Εθνών περιορίζοντας την στρατιωτική του δύναμη, αίτημα που έχει απορριφθεί από την Πιονγκγιάνγκ.

Νέα δημοσιεύματα από τον βρετανικό Τύπου θέλουν τον Κιμ Γιουνγκ Ουν να έχει ρίξει τεράστια κονδύλια στις ναυτικές του επιχειρήσεις.

Τα ίδια δημοσιεύματα θέλουν τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, να προετοιμάζει με αυτές του τις κινήσεις μια επίθεση στη Νότια Κορέα.

Εικόνες από δορυφόρους σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποδεικνύουν ότι η Βόρεια Κορέα έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση της μεγαλύτερης βάσης της, Μουντσόν, στην Γουονσάν.

Συναγερμός στη Νότιο Κορέα

Τα σχετικά δημοσιεύματα φέρονται να έχουν σημάνει “συναγερμό” στη Νότιο Κορέα και τις Ένοπλες Δυνάμεις της. Από την πλευρά του ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιμένει ότι δεν θα είναι παραγωγική οποιαδήποτε αύξηση της έντασης με την Βόρεια Κορέα.

Ο Ρώσος ηγέτης, μίλησε για τους φόβους του και προειδοποίησε τους ηγέτες της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας σε επιχειρηματικό φόρουμ στο οποίο συμμετείχε.

“Νομίζω ότι οποιαδήποτε δράση που θα προκαλούσε αύξηση της έντασης θα είναι αντι-παραγωγική”.

Από την πλευρά του ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος κάλεσε τους Ρώσους και άλλους ηγέτες να πρωτοστατήσουν στην πίεση προς τη Βόρεια Κορέα να καταστρέψει τα πυρηνικά της όπλα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Δένδιας ήταν σαφής: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί για πυρηνικό ατύχημα στη Ζαπορίζια στην 38η επέτειο του Τσερνόμπιλ

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν βοήθησε αρκετά την Ουκρανία – Θα το κάνουμε για να κερδίσει τον πόλεμο

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Η Ρωσία θα πουλά 30% φθηνότερο το φυσικό αέριο στην Κίνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr