Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταλιμπάν: “Ο Τραμπ είναι ένα αίνιγμα – Να σταματήσει να μας πολεμά”

Ταλιμπάν: “Ο Τραμπ είναι ένα αίνιγμα – Να σταματήσει να μας πολεμά”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προειδοποίηση στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν για να μην υποστεί «ντροπιαστική ιστορικά ήττα» απηύθυναν οι Ταλιμπάν.

Σε ανακοίνωση, γραμμένη στα αγγλικά, που αναρτήθηκε στον ιστότοπό των Ταλιμπάν και στο Twitter, ο συντάκτης του μηνύματος παρουσιάζει τον νέο πρόεδρο ως ένα «αίνιγμα για τους Αμερικανούς και για δισεκατομμύρια ανθρώπους στη Γη», όπως ανέφερε ο εξειδικευμένος ιστότοπος Site, που παρακολουθεί τη δραστηριότητα των ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων στο διαδίκτυο.

Στο κείμενο εκφράζεται η ελπίδα ότι «ο λευκός δισεκατομμυριούχος» που αντικατέστησε «τον Ομπάμα με το μαύρο δέρμα» στην Ουάσιγκτον «δεν θα ακολουθήσει τα ανέντιμα και ασύνετα βήματα του προκατόχου του».

«Όμως αν επιμείνει στον δρόμο που χάραξαν οι (πρόεδροι) Μπους και Ομπάμα και συνεχίσει την παράνομη κατοχή της χώρας μας, χωρίς ποτέ μέχρι σήμερα να εκτιμήσει τα αποτελέσματα, τότε δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να βουλιάξει ο Τραμπ βαθιά στον βάλτο του Αφγανιστάν», συνεχίζει ο συντάκτης.

«Η Αμερική ποτέ στην ιστορία της δεν διεξήγαγε έναν πόλεμο τόσο μακρόχρονο και τόσο εντατικό αλλά εάν επιμείνει στην αλαζονική πολιτική της, μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα υποστεί μια καταστροφή και μια ντροπιαστική ιστορικά ήττα.

»Ο Τραμπ είναι ένα αίνιγμα για τους Αμερικανούς και για δισεκατομμύρια ανθρώπους στη Γη και καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει για το τι σκοπεύει να κάνει, ούτε για τις συνέπειες που θα έχει αυτό», προστίθεται στο κείμενο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Ο πρώην επικεφαλής της Σιν Μπετ δεν πιστεύει ότι η Χαμάς μπορεί να ηττηθεί στρατιωτικά

Νετανιάχου: «Τόσο γρήγορα ξεχάσατε τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου;»

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr