ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συριακές πηγές: “Δεν μας βομβάρδισε το Ισραήλ” – Ακτιβιστές: “Στόχος ήταν η Χεζμπολάχ”

Συριακές πηγές: “Δεν μας βομβάρδισε το Ισραήλ” – Ακτιβιστές: “Στόχος ήταν η Χεζμπολάχ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο στρατός της Συρίας αρνείται ότι βομβαρδίστηκε από ισραηλινά αεροπλάνα βορειοδυτικά της Δαμασκού, μετά τη 1.30 ξημερώματα Μεγάλης Πέμπτης, όπως μετέδωσαν νωρίτερα συριακά Μέσα Ενημέρωσης.

Τοπικοί μιντιακοί ακτιβιστές μετέδωσαν μεγάλες εκρήξεις βορειοδυτικά της Δαμασκού, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο και υποστήριξαν ότι η περιοχή δέχτηκε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

Στρατιωτική πηγή δήλωσε στο Al Masdar News ότι στην περιοχή από όπου αναφέρθηκαν οι εκρήξεις δεν υπάρχουν συριακά στρατεύματα.

Σε νεώτερη ενημέρωση, μιντιακοί ακτιβιστές που πρόσκεινται στην ισλαμιστική αντιπολίτευση επιμένουν ότι πραγματοποιήθηκε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή και αποσαφηνίζουν ότι αυτή είχε στόχο δυνάμεις της Χεζμπολάχ.

Συγκεκριμένα μιλάνε για εννέα αεροπορικά πλήγματα.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η Χεζμπολάχ δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση.

Η Χεζμπολάχ είναι λιβανέζικο σιιτικό κόμμα και παραστρατιωτική οργάνωση που υποστηρίζεται από το Ιράν και πολεμά στη Συρία στο πλευρό της κυβέρνησης Άσαντ.

Το Ισραήλ θεωρεί τη Χεζμπολάχ τρομοκρατική οργάνωση και υπ’ αριθμό ένα απειλή για την εθνική του ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό – «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι ισχυρός»

Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ – Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία

Το «γιουσουφάκι» των Τούρκων, ο Τομ Μπάρακ, «εργάζεται» για τη δημιουργία ενός μηχανισμού αποτροπής συγκρούσεων μεταξύ του Ισραήλ, της Tουρκίας και της Συρίας

«Κοτούλες» (ή μάλλον… γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία – Θρασύδειλοι με ρόμπες

Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία – Τι είπε ο Νετανιάχου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr