Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με “αισθητική” Λας Βέγκας υποδέχεται τον Τραμπ η Σαουδική Αραβία (βίντεο+φωτο)

Με “αισθητική” Λας Βέγκας υποδέχεται τον Τραμπ η Σαουδική Αραβία (βίντεο+φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Σαουδική Αραβία είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεφθεί το Σάββατο, κατά τη διάρκεια του οχταήμερου ταξιδιού του ο Ντόναλντ Τραμπ, με επόμενους σταθμούς το Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη, τις Βρυξέλλες (Βέλγιο), το Βατικανό (ΡώμηΙταλία) και τη Σικελία.

Το ταξίδι έχει και τον συμβολισμό της επίσκεψης στις πρωτεύουσες των τριών ιουδαιογενών μονοθεϊστικών θρησκειών.

Η Σαουδική Αραβία με τη Μέκκα για το ισλάμ, το Ισραήλ με τα Ιεροσόλυμα για τον ιουδαϊσμό και το Βατικανό στην Ρώμη της Ιταλίας για τον χριστιανισμό.

Βεβαίως η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη, αφού τα Ιεροσόλυμα θεωρούνται ιερή πόλη και για τις τρεις θρησκείες, ενώ το Βατικανό, ως πρεσβυτέρα Ρώμη, εκπροσωπεί τον Ρωμαιοκαθολικισμό και όχι τον Προτεστανισμό και την Ορθοδοξία.

Βεβαίως ο Τραμπ δεν μπορεί να επισκεφτεί στην παρούσα φάση την Κωνσταντινούπολη (Νέα Ρώμη), μετά το “άδειασμα” που έκανε στον Ερντογάν, οπότε “καλύπτει” τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες όπως μπορεί, με τα Ιεροσόλυμα να τους έχουν όλους “καλυμμένους” σε κάθε περίπτωση.

Το ξενοδοχείο Ριτζ στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, θα φιλοξενήσει τον Αμερικανό Πρόεδρο και είναι φωταγωγημένο με προβολείς που “παίζουν” πάνω στους εξωτερικούς τοίχους του ξενοδοχείου εικόνες με την αμερικανική σημαία, τα πορτρέτα του Προέδρου Τραμπ και του Βασιλιά Σαλμάν και άλλα θέματα αμερικανικής προέλευσης.

Ήδη οι πρώτοι δημοσιογράφοι που έφτασαν στο Ριτζ του Ριάντ το περιγράφουν ως ακόμα πιο υπερβολικό από τα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας. Αναρτήθηκαν και οι ακόλουθες φωτογραφίες:

Δείτε και σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr